delia

Considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, Delia Matache are, insa, defectele ei. Iar atunci cand deschide gura, solista ofera o imagine nu tocmai perfecta. Pe langa cele cateva carii nerezolvate, solista are si tartru de la fumat.

Delia se numara printre artistele care primesc mereu laude pentru imaginea pe care o afiseaza. Daca, in ceea ce priveste vestimentatia, Matache este ireprosabila, atunci cand vine vorba despre aspectul fizic, tanara mai are de lucrat la cateva detalii care pot fi observate cu usurinta la o privire mai atenta.

 

Delia are tartru din cauza fumatului excesiv
Delia are tartru din cauza fumatului excesiv
Trebuie sa faca urgent un control la stomatolog

 

Se pare ca Delia se numara printre vedetele care fug de medicul stomatolog, caci altfel nu se explica cum dintii solistei sunt plini de tartru, iar unele dintre masele sunt cariate. Atunci cand blonda merge la evenimente sau apare la diverse emisiuni, afiseaza un zambet de milioane, iar toata lumea ii lauda dantura perfecta. Din pacate insa, doar dintii din fata sunt de un alb imaculat si nu au nicio problema medicala.

Delia
Atunci cand deschide gura, solista lasa sa se vada adevaratele probleme. Se pare ca fumatul excesiv, viciu de care nu poate sa se lase si nici nu isi doreste, a facut ca dintii artistei sa fie plini de tartru. Dovada sunt ultimele fotografii ale Deliei, unde se poate remarca cu ochiul liber aceasta problema stomatologica.

 

Delia are dintii perfecti doar in fata
Delia are dintii perfecti doar in fata
La concerte se vad cel mai bine

 

Aceste probleme de natura stomatologica se vad cel mai bine atunci cand Delia are de sustinut un recital. Adepta prestatiilor live, blonda nu se sfieste sa tipe cat o tin plamanii si sa-si puna vocea in valoare. Acest lucru inseamna automat ca Delia sa deschida gura pana la urechi. Nu de putine ori, cei care au avut locuri cat mai aproape de scena au putut observa singuri problemele stomatologice ale solistei.

 

CITESTE SI:

Razbunarea Photoshop-ului! Cum ar arata Andreea Marin, Antonia sau Inna fara dinti! Atentie, imagini HORROR!

Delia Matache si-a infipt dintii intr-o "bomba alimentara"!

 

delia matache
Risca sa aiba probleme cu gingiile

 

Medicul stomatolog sfatuieste ca toata lumea, in mod special persoanele dependente de tutun, sa-si faca periodic un detrartaj al danturii, pentru a scapa de aceste depuneri excesive. In cazul in care acest proces nu se respecta exista riscul ca persoana in cauza sa aiba probleme cu gingiile, iar in timp chiar sa ajunga sa-i cada dintii.

 

Denisa Macovei

Citeste despre: delia matache, delia matache dantura, delia matache carii, delia matache tartru


Share On Facebook