Andreea Balan

Andreea Bălan (31 ani) şi George Burcea (27) au ieşit puţin la mall, căci mall-ul este, se ştie, templul de reculegere şi de recreere al zilelor noastre. Vrei să vezi un film? Te duci la mall.

Vrei să îţi cumperi ceva frumos? Te duci la mall. Vrei doar să te plimbi? Te duci la mall, căci doar n-o să te apuci să te plimbi prin aerul curat al vreunui parc, să te deranjeze ciripitul păsărelelor şi zumzetul insectelor. Andreea şi George s-au simţit bine la mall şi, mai ales, s-a simţit în siguranţă, asta şi pentru că s-au ţinut strâns de mână. La plecare, el a fost cel care a plătit parcarea. E drept că ea câştigă mult mai bine decât el, însă din veniturile lui de actor îşi permite totuşi să plătească 2-3-4-5 lei pe parcare. De remarcat că George se încalţă doar cu pantofi de culoare roşie, şi nu doar pentru a nu fi deocheat, ci şi pentru a se asorta cu părul verde-mov al Andreei. Andreea şi George se cunosc din 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul “Rece” al cântăreţei.

Cei doi au o relatie foarte frumoasa
Cei doi au o relatie foarte frumoasa
În clip, George interpretează rolul iubitului solistei. Pe platouri, între cei doi s-a înfiripat o legătură chimică cu parfum de idilă, care, apoi, s-a transformat într-o poveste de dragoste. Sunt împreună din iulie 2015, dar au recunoscut în mod public relaţia abia o lună mai târziu, după ce revista Spy a publicat în exclusivitate că Andreea şi George formează un cuplu.
Toate aceste informaţii le puteţi citi şi în numărul 302 al revistei “Ciao”.
Toate aceste informaţii le puteţi citi şi în numărul 302 al revistei “Ciao”.
Iată ce spune Gena Rusu, specialist în Feng Shui şi Coloanele Destinului despre traiectoria profesiona lsentimentală a Andreei: „Andreea Bălan este născută pe 23 iunie 1984, adică în zi guvernată de Pământ Yang şi Şobolan şi în an de Lemn Yang şi Şobolan. Artista este extrem de norocoasă, iar în plan profesional va cunoaşte o şi mai mare ascensiune în viitorul apropiat. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, la 31 de ani a început o relaţie care s-ar putea concretiza printr-un mariaj în următorii cinci ani. Este posibil ca viaţa amoroasă a Andreei sa mai traverseze momente de criză în jurul vârstei de 41 de ani, când ar putea divorţa sau să se despartă de partenerul ei de viaţă“. Aşadar, deşi cântăreaţa a tot declarant că nu vrea să se mărite, planetele şi destinul s-ar putea să fie de altă părere.


Oana Pascaru
 

Citeste despre: andreea balan si george burcea, iubitul andreeii balan tensi rosii


Share On Facebook