Mihai Traistariu

Daca fanii s-au obisnuit ca Mihai Traistariu sa se fotografieze in orice conditii, atunci cand au vazut asta, au ramas fara cuvinte. Cantaretul s-a pozat alaturi de Maria Dragomiroiu, intr-un WC murdar, fara a tine cont in ce situatie o pune pe aceasta.

De cand si-a facut implant de par, Mihai Traistariu se simte atat de bine in pielea lui, incat nu mai tine cont de nimic. Mandru nevoie-mare de faptul ca de acum are parul lung, acesta se fotografiaza oriunde si in orice ipostaza, pozele lui starnind de cele mai multe ori hohote de ras printre fani.

De data aceasta, insa, a intrecut orice limita. Cantaretul a facut publica o imagine care i-a socat pe fanii lui, acesta comitand-o grav de tot. Si nu, nu este vorba despre vreun detaliu care ar fi distrus totul, ci despre faptul ca in cadru apare si Maria Dragomiroiu.

Mihai Traistariu s-a fotografiat alaturi de Maria Dragomiroiu
Mihai Traistariu s-a fotografiat alaturi de Maria Dragomiroiu

CITESTE SI

A facut-o lata de tot! Mihai Traistariu si-a scarbit fanii. Detaliul INCREDIBIL cu care s-a facut de ras

Mihai Traistariu pune punctul pe "i"! Ce spune artistul despre noul look!

Fara sa tina cont de situatia in care o pune pe doamna muzicii romanesti, Traistariu a fotografiat-o intr-un WC insalubru de pe litoralul romanesc, iamgina cu pricina fiind facuta inainte de un spectacol pe care acestia il sustin la mare.

Poza a fost facuta intr-un WC insalubru de pe litoral
Poza a fost facuta intr-un WC insalubru de pe litoral

Poze controversate

De-a lungul timpului, Traistariu a reusit sa o comita grav de cateva ori. Artistul a postat cateva fotografii care nu i-au facut deloc cinste, starnind rasete in randul celor care le-au vazut. Fie ca s-a pozat in chiloti, cu diverse masti pe fata sau in decoruri care i-au stricat pozele, artistul a reusit de multe ori sa isi scandalizeze fanii.

A.D.
 

Citeste despre:mihai traistariu, mihai traistariu maria dragomiroiu, mihai traistariu poza penibila, mihai traistariu wc, mihai traistariu maria dragomiroiu poza wc


Share On Facebook