Pepe

Atunci cand a aflat ca sotia lui este insarcinata, Pepe s-a bucurat nespus ca i se va mari familia. Cantaretul a declarat mereu ca nu il intereseaza ce va avea, baietel sau fetita, desi recunoaste ca l-ar bucura mai mult prima varianta.

Pepe si Raluca vor deveni parinti pentru a doua oara, anul acesta. Se pare ca sarcina doamnei Pascu decurge fara probleme, asa ca cei doi abia asteapta sa le vina pe lume cel de-al doilea mostenitor.

Pepe

Recent, Pepe si Raluca au aflat si sexul viitorului copil. Vor avea... inca o fetita! Vestea i-a bucurat nespus pe amandoi, sustinand ca nu sunt suparati ca nu au de aceasta data baiat.

pepe

Pana cand va naste, Raluca va avea grija in continuare de sarcina ei, mergand la toate controalele de rutina pentru a se asigura ca totul este bine.

Pepe

“Azi dimineata m-a trezit fii’mea! Daca vreau sa imi beau cafeaua, pana nu o amesteca ea, nu e bine! Te motiveaza un copil fantastic! E un copil total! Am cea mai frumoasa, intelegatoare si desteapta sotie! Ma declar un om fericit! Am nevoie de sanatate sa ma bucur de ceea ce am.”, a declarat Pepe.
 

Are planuri mari pentru 2015

Anul 2014 a fost extrem de aglomerat pentru Pepe, care s-a casatorit religios cu Raluca Pastrama, asa ca a avut foarte multe de organizat si de pus la punct. In toamna, lui i s-a indeplinit si o alta dorinta, aceea de a deveni, din nou, tatic. Acum, artistul marturiseste ca este un barbat fericit si ca are multe planuri pentru 2015.

"Ce sa imi mai doresc? Am o familie frumoasa, sotia ma iubeste si ma intelege, am un copil care imi inveseleste viata. Imi doresc sa am putin mai mult timp pentru ai mei, pentru prieteni. Ce regret in 2014? La fel. Ca am fost mult pe drumuri si ca uneori am lipsit la evenimentele importante din viata celor apropiati", ne-a spus artistul.

R.O.

Citeste despre: pepe si raluca, sarcina raluca, pepe va avea fetita, ce sex are copilul lui pepe, pepe tata pentru a doua oara


Share On Facebook