Pepe si-a facut planuri pentru aceasta vara si a aflat data la care se va naste fiica sa:

Pepe a mers la medic azi alaturi de Raluca pentru a vedea cum decurge sarcina. Au primit numai vesti bune, iar fetita va veni pe lume peste aproximativ doua luni.

Pepe si Raluca s-au gandit deja la nume, Maria, pentru ca micuta va veni pe lume in apropierea saraboririi Sfintei Maria. Artistul si-a facut deja planuri de viitor si vrea sa isi cumpere o casa unde sa locuiasca cu Raluca si Maria. "Azi am fost cu Raluca la doctor si sarcina decurge normal. O sa mergem in Turcia in vacanta inainte sa nasca. Fetita noastra este in regula si urmeaza sa vina pe lume in jur de 15 august, de Sf. Maria, de aceea ii vom pune numele Maria. Am planuri de viitor si vreau sa cumpar o casa pentru sotia si familia mea. Nu vreau sa schimb scutece, dar daca va fi nevoie. Raluca a avut ceva probleme cu sarcina, dar totul este bine. Probabil va naste prin cezariana.", a dezvaluit Pepe la CANCAN TV.

Singura grija a lui Pepe din aceste clipe este fiica sa, care se va naste peste aproximativ doua luni. Pepe a spus ca incercarile de a face ca sarcina Ralucai sa fie dificla au dat gres si ca fetita lui este perfect sanatoasa. "Sper sa faca fata tuturor atacurilor din lume. Copilasul meu a trecut prin multe si este sanatos.", a spus Pepe despre atacurile la care a fost supus in ultimele luni.

Artistul a mai povestit ca sotia sa a fost dezamagita de reactia Loredanei Pastrama, sora ei, care a preferat sa mearga pe la televiziuni sa o denigreze. "Raluca a fost dezamagita de sora ei. Te deranjeaza cand rautatile vin de la straini, dar cand vin de la aproapele tau. Erau perioade in care Raluca era stresata, dar ii venea sa rada cand auzea ce se vorbeste la televizor.", a marturisit Pepe.