laurentiu mihai_principal

Laurentiu Duta, unul din cei trei “distrugatori de inimi” din trupa 3rei Sud Est, nici nu si-a dat seama cand a trecut timpul. Fiica lui a implinit joi sapte ani, iar interpretul a marcat momentul printr-o petrecere in familie.

Laurentiu nu si-a mai incaput in piele de fericire ca are fata mare, asa ca distribuit pe reteaua de solcializare o fotografie cu Lorena, cu mesajul “La multi ani printesa mea iubita”. O asemenea aniversare nu putea fi trecuta cu vederea, astfel ca Laurentiu si sotia lui, Ianula, I-au facut fetitei o surpriza.

Lorena Duta este mica printesa a lui Laurentiu
Lorena Duta este mica printesa a lui Laurentiu

 

 

A primit in dar un bichon

 

Fiica mea isi dorea foarte tare un catelus, asa ca I-am facut cadou un bichon. A fost foarte fericita. Il vom ingriji cu totii, cel putin la inceput, ne tinem dupa el pentru ca are doar sapte saptamani si face peste tot in casa” a marturisit amuzat muzicianul.

Solistul adora sa-si petreaca timpul in compania fiicei sale
Solistul adora sa-si petreaca timpul in compania fiicei sale


Acesta nu a fost insa singurul cadou primit de Lorena. Parintii I-au organizat o petrecere surpriza, intr-un complex din Constanta. Copii au stat de-o parte, iar adultii separat, asa cum se procedeaza in asemenea cazuri. “Au venit vreo 20 de copii, cam toata gasca de la scoala. I-au adus in dar papusi, carti, hainute..” a mai spus Laurentiu. De la petrecere nu putea lipsi prietenul si colegul sau de trupa, Mihai Budeanu, care a participat si el, cu cei doi copii si cu sotia.

Laurentiu nu vrea sa o faca vedeta

Pustii s-au zbenguit, s-au jucat i-au cantat “La multi ani” iar Lorena le-a multumit, cantand la randul ei. Fetita lui Laurentiu este si ea o mica artista, aratand ca talentul poate fi mostenit si in familie.

Artistul a evitat sa-si expuna familia
Artistul a evitat sa-si expuna familia

Mereu cand a avut ocazia, solistul din trupa 3trei Sud Est a luat-o pe scena, iar aplauzele fanilor au aratat ca interpretarea a fost una de succes. Chiar si asa, Laurentiu nu se grabeste sa o faca vedeta. “Ma astept sa-si traiasca copilaria, nu vreau sa o imping eu catre asta. Poate de la 9-10 ani incolo daca vrea ea, daca se va hotari sa cante...Eu la 14 ani m-am dus la tata si i-am zis ca vreau sa cant, si asa s-a si intamplat” si-a amintit Laurentiu.
Laurentiu si Ianula Duta s-au cunoscut in urma cu 20 de ani, si formeaza unul din cele mai solide cupluri din showbiz. Pana acum, el a preferat sa-si tina familia departe de lumina reflectoarelor, astfel ca fotografiile publice in care apar impreuna sunt extrem de rare.

M Niculescu

Citeste despre: laurentiu duta, lorena, familie


Share On Facebook