viorel lis

Oana Lis a explodat in momentul in care a aflat ca sotul ei a inselat-o cu o prostituata. Din cate separe, nici ea nu este usa de biserica. Sotia fostului primar al Capitalei s-ar fi iubit in secret cu un barbat mult mai tanar decat Viorel.

Viorel Lis a declarat luni seara ca se gandeste sa divorteze. Marturiile presupusului amant al Oanei au reusit sa il infurie la maxim. Picatura ce a umplut paharul este o inregistrare in care sotia sa ii cere barbatului sa se retraga din tot acest scandal, promitandu-i ca va relua legatura cu el.

viorel lis

"Pe mine a inceput sa ma lase rece si unul si altul. Pentru mine, linistea este foarte importanta. Daca vrea sa se duca cu el, sa se duca dracului! Nu ma mai intereseaza. Sa-si rezolve problema intre ei si sa ma lase in pace", a declarat Viorel Lis la Antena 1.

CITESTE SI

Viorel si Oana Lis se gandesc sa divorteze! Rasturnare incredibila de situatie: A APARUT tatal copilului!

Viorel Lis a lovit-o pe Oana: tot incidentul s-a petrecut in public!
 

Au vrut sa divorteze si acum 2 ani

viorel lis

Viorel Lis, in varsta de 70 de ani, si Oana Lis, in varsta de 35 de ani, s-au cunoscut in urma cu 14 ani. La momentul respectiv, Oana era studenta si a mers in practica la Primaria Capitalei, unde Viorel Lis era edil sef. Viorel Lis a fost primar al Capitalei in perioada 1997 - 2000. Cei doi au fost la un pas de divort si in 2012. Oana a fost cea care a depus actele de divort, acuzandu-si sotul de relatii extraconjugale.


D.C.

Citeste despre: viorel lis, oana lis, divort


Share On Facebook