postas

Un postaş din Tennessee a lăsat peste 1300 de femei din zonă însărcinate şi a devenit astfel unul dintre bărbaţii care chiar contribuie hiperactiv la perpetuarea speciei.

 

Bătrânul în vârstă de 87 de ani este acum pensionar, însă în perioada în care lucra pentru Poşta SUA a făcut furori în rândul femeilor din zonă. Cei peste 1300 de copii nelegitimi pe care îi are au fost descoperiţi cu ajutorul unui detectiv particular, a cărui anchetă întinsă pe o perioadă de 15 ani s-a bazat atât pe mărturiile fostelor amante, cât şi pe probele de ADN ale urmaşilor.

Sid Roy este detectivul care a fost angajat de doi dintre fiii poştaşului pentru a le găsi tatăl biologic. Ancheta acestuia a început în 2001 şi nu s-ar fi gândit niciodată că avea să dureze 15 ani şi că va descoperi, în urma unor investigaţii suplimentare, că tatăl lor nu doar că este acelaşi, dar mai are peste 1300 de copii din flori cu femei din regiune.

Poştaşul spune că în tinereţe se asemăna cu Johnny Cash şi că probabil acesta este motivul pentru care atât de multe femei au fost dornice să se culce cu el.
Poştaşul spune că în tinereţe se asemăna cu Johnny Cash şi că probabil acesta este motivul pentru care atât de multe femei au fost dornice să se culce cu el.


Întrebat despre ceea ce simte în legătură cu faptul că este tatăl atâtor oameni, poştaşul a spus că “nu are de ce să îi fie rusine”. “Contraceptia nu era foarte populară în acele timpuri. Anii ’60 au fost ani frumoşi în care am lăsat impresia că sunt Johnny Cash, idee care a prins foarte bine la doamne. Unele chiar au crezut că sunt adevăratul Johnny Cash sau au încercat să se convingă de acest lucru”, a mai declarat, râzând, bătrânelul în vârstă de 87 de ani.

Ruxandra Pătru
 

Citeste despre: postaş copii, 1300 copii nelegitimi, copii din flori, postasul suna intotdeauna de doua ori


Share On Facebook