Loading the player...

Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade s-au căsătorit, anul trecut, pe o plajă din Spania. Ca simbol al dragostei lor, şi-au tatuat pe picior acelaşi tatuaj, cifra 5, cifra destinului lor. Fericirea celor doi, însă, a reprezentat suferinţa unei alte femei.

Înainte de a se îndrăgosti de Luminiţa Anghel, Silviu Dumitriade era căsătorit cu o altă femeie. Andreea Beatrice Dumitriade a venit, miercuri seară, la Cancan TV, emisiune difuzată, la Acasă Tv, de luni până joi, de la ora 22.

"Nu am spus niciodată că Luminiţa mi-a furat soţul. Ei aveau o relaţie dinainte să divorţăm, iar Silviu a ales. Niciodată nu mi-au recunoscut că sunt împreună, îmi spuneau că sunt prieteni. Am stat de vorbă cu ei înainte de divorţ, am reuşit să vorbesc cu Silviu şi după divorţ şi a susţinut tare că sunt doar prietene", a declarat Beatrice.

Fosta soţie a lui Silviu a trecut printr-o perioadă foarte dureroasă din cauza divorţului: "El îmi spunea Deea, dar acum nu mai suport să mi să spună aşa. Mă prezint ca Beatrice. Am suferit foarte mult, dar m-am vindecat. Nu e un atac la adresa lor. Eu am venit doar să-mi spun povestea".

"Nu eram ruptă de trecutul meu. Nu a fost niciodată momentul să-mi spun povestea fiindcă era şi a lor. Acum simt că e doar povestea mea, nu contează că Luminiţa e vedetă", a explicat Beatrice.

Femeia a dezvăluit că, atunci când s-a îndrăgostit de Silviu, acesta era împreună cu o altă femeie, cu care avea o relaţie de 12 ani.

"I-a fost foarte greu să pună în balanţă o nouă iubire şi relaţia de 12 ani. Urma să se căsătorească cu ea. Am aflat de cealaltă femeie de la un prieten. Eram extrem de îndrăgostită, lucram foarte multe ore, prietenul meu a venit la mine la serviciu şi m-a întrebat ce fac. Eu i-am spus că sunt foarte fericită şi îndrăgostită. Apoi m-a întrebat dacă ştiu în ce m-a băgat şi mi-a spus că Silviu are o relaţie de 12 ani! Am crezut că e o glumă. Eu am mai fost căsătorită şi am o fetiţă, Mădălina", şi-a amintit Beatrice.

beatrice dumitriade

Femeia a fost foarte dezamăgită de faptul că acesta mai avea o relaţie şi a decis să-şi încheie socotelile cu el.

"Timp de o lună, venea la mine şi în faţa locuinţei şi stătea în corcoduşi. Eu stăteam în casă după perdea. Am slăbit foarte mult amândoi. Sufeream şi mai mult văzându-l acolo, demonstrându-mi că mă iubeşte", a spus Beatrice.

"La un moment dat am mers la el. Am stat îmbrăţişaţi, am plecat în parc şi a ne-am petrecut noaptea împreună. A fost cea mai frumoasă noapte de dragoste. Era o iubire imposibilă. Făceam dragoste şi plângeam. Dimineaţa, m-a rugat să facem ceva pentru dragostea nostră, că nu vrea să o rănească pe Roxana. Eu nu îl acuz, l-am înţeles mereu pentru că l-am iubit. Soluţia pe care a găsit-o a fost să aştept un an. Planul era să se căsătorească şi în acel timp să încerce să îi explice Roxanei că nu mai e bărbatul de care s-a îndrăgostit", a spus Beatrice.

Vezi acum LIVE ONLINE emisiunea aici

Viorela Precupaş

Citeste despre: beatrice dumitriade, silviu, luminita anghel


Share On Facebook