Thorsten Legat

A fost unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din Bundesliga, dar si cel mai controversat, din cauza numeroaselor scandaluri. Thorsten Legat a lansat de curand o carte autobiografica in care povesteste drama copilariei sale: tatal il viola.

Pe cat de apreciat a fost pentru prestatiile sale din teren, pe atat de tare l-au criticat nemtii pentru iesirile din afara gazonului. Thorsten Legat, fostul stangaci de la Bremen si Stuttgart a fost implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri si batai, fiind recunoscut pentru violenta lui, lucru care nu i-a adus o imagine prea buna.

Thorsten Legat a fost foarte apreciat pentru prestatiile sale din teren
Thorsten Legat a fost foarte apreciat pentru prestatiile sale din teren

Acum, insa, toata lumea il va putea intelege. Antrenorul in varsta de 45 de ani a lansat de curand o carte autobiografica in care isi povesteste copilaria, desprinsa parca dintr-un film SF. Aceasta a suferit enorm pe cand era doar un pusti, fiind supus unor chinuri greu de imaginat.

CITESTE SI

Violul de la Constanta, moneda de schimb a unui santajist de 23 de ani! Eleva abuzata se afla sub supravegherea unui psiholog!

Tara in care IUBIREA este pedepsita prin VIOL IN GRUP! Sentina cumplita pentru o tanara de 20 de ani!

Fostul fotbalist era recunoscut pentru scandalurile din afara gazonului
Fostul fotbalist era recunoscut pentru scandalurile din afara gazonului

Tatal lui venea beat acasa si obisnuia sa il oblige sa intretina raporturi sexuale impotriva vointei lui, in timp ce mama sa privea neputincioasa.

“Copilaria a fost infioratoare. Cand eram mic, dormeam cu parintii, iar tatal meu, beat, ma viola in pat in timp ce mama se zbatea sa ma scape de nebun. Alteori, urina pe mine sau, in fata prietenilor lui, ma obliga sa ma dezbrac si sa-mi ating organele genitale", a dezvaluit Legat pentru cotidianul german Bild.

A.D.


 

Citeste despre: viol, fotablist violat, thorsten legat viol, thorsten legat copilarie grea, thorsten legat traume copilarie


Share On Facebook