Ruby

Ruby exersează din greu munca în bucătărie. Să fie ăsta un semn că Ruby îşi caută pe cineva alături de care să stingă lumina mai des?

Oalele şi tigaia / ”E” normal la vârsta mea

Ruby este una dintre cele mai curtate vedete din lumea mondenă. Pe lângă faptul că este mai tot timpul în lumina reflectoarelor, cântăreaţa nu uită ca atunci când are timp să gătească. Să fie planuri de măritiş sau pur şi simplu un mod de a se relaxa?

Ruby este o artista apreciata de multe persoane
Ruby este o artista apreciata de multe persoane
Pentru a le arăta prietenilor virtuali ce bunătăţi face, cântăreaţa a postat un mesaj pe blogul său personal: "Uneori gătesc lucruri mai complicate, uneori chestii simple. Dar mă dedic trup şi suflet! Nu contează cât de complicat sau simplu găteşti, atât timp cât o faci cu pasiune şi cu iubire, nu ai cum să dai greş! Cum a zis marele scriitor irlandez, George Bernard Shaw: „Nu există dragoste mai sinceră, decât dragostea pentru mâncare!"

Ruby în căutarea lui iuby

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scena Ruby, este o cântăreaţă din România. Bruneta şi-a ales numele de scena după un cântec al formaţiei engleze Kaiser Chiefs. A susţinut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă din România care s-a lansat în străinătate.
 

Oana Pascaru

Citeste despre: ruby când găteşte este fericită / în ultima vreme parcă se mărită


Share On Facebook