Valentina Pelinel

Roxana Iliescu a vorbit deschis in cadrul unei emisiuni TV despre copilul pe care il asteapta Valentina Pelinel . Aceasta a marturisit ca a avut o discutie cu viitoarea mamica despre cele intamplate.


Una dintre cele mai bune prietene ale Valentinei a marturisit ca stia despre sarcina manechinului international, inainte de a se afla, insa nu a spus nimic. Mai mult, aceasta a declarat ca Valentina nu isi doreste sa il faca pe Cristi Borcea sa divorteze de Alina, sotia sa. "Am vorbit cu Valentina si stiam de mult de aceasta sarcina. Era evident ca nu putea sa se mai ascunda foarte mult si nici nu a fost intentia ei sa faca asta. Dar, ca fiecare femeie, de obicei in primul trimestru nu vorbesti despre sarcina. E decizia fiecarei femei in parte. Ea a iesit si a spus cat a considerat ca e ok sa spuna. Eu am intrebat-o daca e un copil dorit si mi-a confirmat ca e dorit de ambele parti. Mi-a spus ca e pregatita sa isi creasca copilul singura si este asumata in hotararea ei.

Valentina Pelinel

Valentina nu a pronuntat cuvantul divort si nici ca va fi cu tatal copilului. Alina a fost cea care a iesit si a spus ca nu divorteaza. Dar cine i-a cerut asta? Nu e primul copil al lui Borcea care apare... Cred ca nici Cristi Borcea nu stie ce va face. Nu cred ca se pune problema acum de un divort, de o reglare de conturi. E pur si simplu un copil si Valentina l-a facut pentru ea. De-a lungul timpului, Alina s-a luptat mereu pentru Cristi Borcea. E trist ca trebuie sa lupti pentru un barbat cu care esti de atata amar de vreme. Ea a luptat si cu Mihaela Borcea. Acum, in calitate de sotie, se lupta cu toata lumea. Ea nu se simte sigura cu ea insasi. Ea a iesit la razboi, nu Valentina. Stiu ca Valentina este prietena cu Mihaela, de Alina nu stiu. Suferintele Alinei nu au legatura cu Valentina. A fost cea mai trista mireasa pe care am vazut-o in viata mea. Stii cum se spune in popor... e trist cand ajungi din amanta sotie, pentru ca stii ca locul amantei ramane gol", a declarat Roxana Iliescu in cadrul unei emisiuni TV.

Oana Pascaru
 

Citeste despre: roxana iliescu si valentina pelinel, valentina pelinel si cristi borcea, alina si cristi borcea


Share On Facebook