Alexandra Stan

Vineri, Alexandra Stan a fost invitata sa cante la semifinala show-ului "Vocea Romaniei". Desi a avut o aparitie incendiara si a incercat sa faca spectacol, artista a reusit sa incinga spritele in platou, iar Tudor Chirila a jignit-o pe fata, in direct!

Alexandra Stan a acceptat cu placere invitatia celor de la "Vocea Romaniei" si a incercat sa aiba o aparitie inedita. Din pacate, Tudor Chirila, mai aprig din fire, nu a fost nici pe departe multumit de prestatia artistei, asa ca nu a ezitat sa comenteze la adresa ei, in timpul emisiunii, pe post, pentru a fi convins ca vorbele lui sunt auzite de toti telespectatorii.

"Am fost invitata sa-mi prezint show-ul"

 

Chiar daca a avut o aparitie de senzatie, Alexandra nu a scapat de criticile unuia dintre jurati. Mai precis, Tudor Chirila i-a reprosat ca nu a cantat live, preferand sa faca playback, si i-a adresat cuvinte usturatoare, din acest motiv:

Tudor Chirila a facut-o praf pe Alexandra Stan
Tudor Chirila a facut-o praf pe Alexandra Stan
"Eu as avea ceva de comentat. Respect Marius Moga. A cantat live foarte bine, fata de actul dinainte. Ma refer aici la actul Alexandrei Stan", a spus artistul, cu tinta directa, ca nu cumva sa se creeze confuzii. Alexandra nu si-a dorit sa intre in polemici cu Tudor Chirila, mai ales ca-l apreciaza ca artist, insa a acceptat sa-si faca public punctul de vedere fata de aceasta situatie delicata, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro:
Alexandra Stan
"M-am simtit foarte bine pe scena de la Vocea Romaniei, publicul a fost foarte prietenos, iar juratii te provoaca sa dai tot din tine. Eu am fost invitata ca sa imi prezint show-ul, care nu e deloc simplu ca si coregrafie si, de asemenea, noua mea piesa - "Vanilla Chocolat". Nu am venit in calitate de concurent. Oricum, conditiile aparitiei mele la "Vocea Romaniei" erau discutate in prealabil cu producatorii emisiunii, deci nu ar fi trebuit sa fie nicio surpriza pentru nimeni",
ne-a declarat Alexandra Stan.

 

CITESTE SI:

Tudor Chirila o face PRAF pe Alexandra Stan! "Eu as avea ceva de comentat si..."

Alexandra Stan, aparitie controversata! Alaturi de ce barbat celebru s-a fotografiat cantareata

D.M.

Citeste despre: alexandra stan, alexandra stan vocea romaniei, alexandra stan tudor chirila, tudor chirila o face praf pe alexandra stan


Share On Facebook