Lora

Interpreta trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de managerul sau, Ionuţ Ghenu. Pentru a fi împreună, cei doi s-au despărţit de partenerii lor de viaţa.

 Lora este una dintre cele mai apreciate vedete din România, datorită melodiilor pe care le lansează. Pentru că trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de impresarul ei, de mai bine de nouă luni, artista se pare că îşi doreşte să devina mămică. Acest lucru se înţelege dintr-o imagine postată pe pagina sa de Facebook cu un bebelus în braţe. Prietenii virtuali au fost încântaţi de ce au putut să vadă: "Ce bine îţi stă cu un copil", "Ce bine îţi stă cu îngeraşul în braţe! Vaii...abia astept să-l ţin şi eu în braţe pe al meu!"

Fericirea se citeste pe chipul artistei
Fericirea se citeste pe chipul artistei

Contactată de reporterii CANCAN.RO, Lora a declarat cine este copilul: "Este bebeluşul unei domnişoare care mi-a făcut machiajul. Este un copil foarte haios care pur şi simplu îi plăcea de mine."


Din prieteni au devenit iubiţi
Lora şi Ghenu sunt prieteni buni de doi ani, de pe vremea când se aflau în alte relaţii. Artista era căsătorită cu Dan Badea, iar Ionuţ Ghenu era logodit cu Doiniţa Oancea, cu care a fost şi la un pas de nuntă.

Oana Pascaru
 

Citeste despre: lora si bebelusul, lora si ionut ghenu, lora si doinita oancea


Share On Facebook