capatos

Dupa o perioada mai agitata a vieţii ei, Daniela Crudu se întoarce "acasă" şi, spune ea, si abia aşteaptă să înceapă distracţia Dan Capatos a avut prima reactie, dupa plecarea Loredanei Chivu si a Anei Mocanu.

In urma cu putin timp, Dan Capatos a postat pe contul de socializare, primul mesaj, dupa plecarea asistentelor sale de la Antena 1.

capatos

"De luni, 5 ianuarie. "Un show pacatos"- sezonul 15. Cu Daniela Crudu. Ne distram ca in vremurile bune", a scris Dan capatos pe contul de socializare.

Loredana Chivu a avut si ea prima reactie, dupa plecarea de la Antena 1. "De cateva zile primesc sute de mesaje legate de colaborarea mea cu emisiunea UN SHOW PACATOS..ei bine am asteptat sa treaca ziua mea de nastere iar astazi va raspund tuturor public..Nu mai fac parte din echipa Un show pacatos!a fost o perioada foarte frumoasa din viata mea,am avut onoarea sa intru asistenta de 2 ori la aceasi emisiune votata de public si pentru asta va multumesc din suflet!aprecierea si sustinerea voastra m-au ajutat enorm de mult de-a lungul timpului!multumesc si echipei emisiunii cu care am colaborat foarte frumos,sunt niste oameni minunati..in viata toate au un inceput si un sfarsit!nu regret nimic!mai departe va asigur ca o sa aveti parte de multe surprize frumoase din partea mea..momentan am diverse propuneri si va promit ca o sa ma vedeti implicata in proiecte frumoase!!va pupu", a scris Loredana Chivu pe contul de Facebook.

L.L

Citeste despre: capatos, capados reactie daniela crudu, capatos antena 1


Share On Facebook