Mihai Costea

Daniela Crudu a aflat cu stupoare ca a fost inselata de iubitul ei, Nila, iar bruneta a decis sa se desparta definitiv de fotbalist.

Chiar daca se astepta ca acesta sa marturiseaca faptul ca regreta gestul facut, Mihai Costea a avut o reactie incredibila atunci cand a fost intrebat despre escapadele lui. Acesta a declarat ca nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect , insa a lasat loc de interpretari , atunci cand a adaugat ca toate vor veni la timpul lor, potrivit Antena 1. Din spusele fotbalistului, nu se mai intelegea deloc cu Daniela, acesta fiind si motivul pentru care s-a ajuns la despartire.

Mihai Costea

Fara sa ii dea vreo explicatie, Nila si-a luat lucrurile si a plecat din casa Danielei Crudu, lasand-o pe aceasta cu o durere imensa in suflet, dupa aproximativ patru ani de relatie.

Citeste si

Daniela Crudu habar nu avea ce face "Mihai Costea" pe Facebook! Denuntul a fost facut de o satena care a publicat deja mesajele!

Imaginile durerii totale! Daniela Crudu nu se poate opri din plans, dupa ce a aflat ca Nila o insela cu o prietena

Cea mai mare dezamagire

Daniela sustine ca a fost foarte trista din cauza faptului ca fostul ei iubit nu a vrut sa recunoasca relatia cu cealalta femeie.“M-a dezamagit ca nu a vrut sa recunoasca! nu o sa-si ceara scuze! E prea las sa-si ceara scuze! Daca recunostea, ne strangeam mana si mergeam mai departe!”, a mai declarat Cruduta.

L.L
 

Citeste despre:mihai costea, mihai costea si daniela crudu despartiere. mihai costea reactie


Share On Facebook