Mircea badea

Mircea Badea a avut prima reactie, dupa dezvaluirile facute de Oana zavoranu. Asa cum era de asteptat, realizatorul tv a fost zgarcit in declaratii.

Oana Zavoranu a decis sa il puna la punct pe Mircea Badea si continua seria amanuntelor incediare din relatia pe care a avut-o cu acesta in urma cu mai multi ani. "Eu nu vreau sa imi fac publicitate pe spatele lui, asa cum susine acest ciumpalac", a declarat Oana Zavoranu la Kanal D"Mirciulica- pu** mica! Am orgasm intern si extern cand il vad! Vaaai, ce urat am zis! Nu e o mandrie pentru mine sa vorbesc despre el", a completat ea.

Mircea badea

Bruneta a explicat de ce a decis sa faca dezvaluiri de senzatie despre Mircea Badea: "Daca esti mitocam si neam prost?! Mie nu imi place sa ma tiganesc, nu ma apucam sa dau detalii din budoar daca el nu zicea ca eu sunt o duduita care viseaza relatii cu el". "Il aduc eu cu picioarele pe pamant imediat! Nu am orgasm cu el, n-am fantezii. Daca nu ii dadeam drumul la usa, el ataca pe la balcon. Era un Spider Man. Escalada patru etaja ca sa ajunga la mine", a povestit Oana Zavoranu la Kanal D.

Mircea badea

Mircea Badea a avut prima reactie dupa toate aceste dezvaluiri, insa a fost destul de retinut. "Nu ati terminat cu cretinismele? ", a spus acesta la Kanal D. Intrebat daca vrea sa comenteze ceea ce spune Oana acesta a raspuns sec : "Doamne fereste!".

Citeste si

Dezvaluiri bomba! Mircea Badea, umilit de Oana Zavoranu: “Nu e dotat, e un frustrat si un mitocan!”

Oana Zavoranu mai vrea un singur lucru de la Pepe! Cea mai sincera marturisire a brunetei: "Simt nevoia sa ii..."

L.L

 

Citeste despre: mircea badea, mircea badea si oana zavoranu, mircea badea reactie oana zavoranu


Share On Facebook