valentina pelinel

Valentina Pelinel a anuntat ca va avea un baietel, dar nu a dezvaluit numele tatalui. O va face, insa, cand se va intoarce in tara, a spus promis ea. Reactia Alinei Vidican nu a intarziat, aceasta numind-o "stearpa".

Valentina Pelinel este in al noualea cer de cand a aflat ca va fi mama pentru prima oara. Aceasta a spus ca si tatal copilului este la fel de fericit.

valentina pelinel

 

Referitor la afirmatiile acide ale sotiei lui Cristian Borcea, Valentina a declarat ca nu vrea sa raspunda la provocari. In schimb, ea este de parere ca cineva acolo sus stie cum s-au intamplat lucrurile si iarta.
 

"Am invatat ca atunci cand sunt provocata nu trebuie sa raspund. Cineva acolo sus stie exact cum s-au intamplat lucrurile. E cineva acolo sus care iarta. Atunci ma poate judeca toata lumea.

valentina pelinel


De-a lungul timpului au fost multe si o sa mai fie multe doamne. Nu stiu ce lucruri s-au spus despre mine... Am invatat ca in viata n-o sa poti sa multumesti pe toata lumea. Intotdeauna vor fi cativa care vor avea cuvinte urate la adresa ta. Eu nu judec pentru ca nu cunosc adevarul suprem. Am invatat ca nu e bine sa judeci. Trebuie sa te uiti in primul rand in curtea ta, apoi sa arunci cu noroi in curtea vecinului", a declarat Valentina Pelinel.

Citeste si:

Valentina Pelinel este INSARCINATA! Cristi Borcea este tatal? Fotomodelul spune adevarul

Musafir-soc pentru Cristi Borcea in puscarie! Joi seara, Valentina Pelinel a intrat camuflata la Poarta Alba, iar noi avem dovada!


 

Mama Valentinei, cea mai bucuroasa de sarcina acesteia

valentina pelinel

"Mama e cea mai fericita din lume. Mama a avut o experienta nefericita. A pierdut un copil de Craciun care era baiat, asa ca avea sa aiba un baietel, dar nu a fost sa fie. Trebuia sa fie baietel, pentru mama mea. Eu imi doream, dar n-am vrut sa ma concentrez mult pe asta. daca Dumnezeu vrea sa fie, sa fie. Nu am vrut sa devin obsedata, sa-l pierd. Am incercat sa fiu pozitiva. M-am rugat mult la Dumnezeu daca e bine sa vina acum in viata mea, sa vina. Am facut mai multe teste, la distanta, sa vad daca e inca acolo", spune Valentina.


Loredana Toma
 

Citeste despre: valentina pelinel, prima reactie, alina vitican, stearpa


Share On Facebook