Accident bmw

Prima zapada a fost motiv de bucurie pentru multi bucuresteni, dar nu si pentru Raluca Marin. Ea a avut un soc cand a coborat din bloc si a vazut ca masina ei si cea a iubitului fusesera facute praf de un sofer care a fugit apoi de la fata locului.

Raluca a vorbit in exclusivitate cu reporterii CANCAN.ro despre accidentul care era s-o bage in spital. Tanara ne-a povestit ca a fost alertata de vecini ca cineva i-a lovit masina. Ea a coborat val vartej sa vada ce s-a intamplat, iar cand a ajuns jos, era sa faca infarct.

Raluca ne-a povestit ca a gasit masinile asa dupa ce un vecin a alertat-o
Raluca ne-a povestit ca a gasit masinile asa dupa ce un vecin a alertat-o

“Cum sa te trezesti peste noapte cu o paguba de peste 10.000 de euro si nimeni nu face nimic?”


Tanara este decisa sa mearga pana in panzele albe ca sa-si repare masina pe banii celui care a provocat accidentul si a fugit de la fata locului. Pe langa cele doua masini, fugarul a mai avariat alte cateva vehicule parcate in zona. 

Raluca a facut munca de detectiv sa gaseasca masina si soferul care a produs accidentul
Raluca a facut munca de detectiv sa gaseasca masina si soferul care a produs accidentul

“In ce tara traim? Cum sa te trezesti peste noapte cu o paguba de peste 10.000 de euro si nimeni nu face nimic? Trebuie sa iei totul ca atare si sa-ti vezi de viata?! In jurul orei 7.00 sunt anuntata de un vecin ca masina mea a fost implicata intr un accident!? Eu o parcasem seara devreme, in spatele unei masini, prietenul meu parcandu-si masina in spatele masinii mele. Cobor si constat cat de grave sunt pagubele. Am sunat la 112, am dat declaratii la politie. Raspuns: autor necunoscut!”, ne-a povestit Raluca.

Mai mult, una dintre masini este "dauna totala".

Raluca a reusit prin intermediul facebook sa gaseasca masina
Raluca a reusit prin intermediul facebook sa gaseasca masina


A gasit singura masina implicata in accident


Munca de detectiv si retelele de socializare au ajutat in depistarea masinii implicate in accident, iar acum Raluca asteapta sa vada ce se intampla cu ancheta inceputa de Politie.

CITESTE SI

Un sofer a accident grav un batran! Si-a lasat sotia la locul accidentului si a fugit de politie! Cum s-a terminat totul

A lovit opt maşini şi a fugit de la locul accidentului! Tânărul nu avea permis de conducere VIDEO

VIDEO Politia este in alerta! Un barbat, dat in urmarire dupa ce a bagat o femeie in spital si a fugit de la locul accidentului

“Am aflat tot noi marca masinii care a produs accidentul, un Range Rover! A intrat in masina prietenului meu, proiectand-o in a mea si asa mai departe. Soferul a fugit de la locul faptei si nici pana la ora asta nu a mers la politie. Pagubele sunt peste 10.000 euro! Am gasit masina tot cu ajutorul facebook-ului, am facut poze, iar acum asteptam sa vedem ce face politia. Am dat chiar si numarul de inmatriculare la Politie”, ne-a spus, increzatoare, Raluca. Cand a mers in aceasta dimineata sa vada daca masina este tot acolo, surpriza… aceasta disparuse. (Sursa foto facebook.com)(A.S.)
 

Citeste despre: accidnet cu autor necunoscut, a fugit de la locul accidentului, a lovit mai multe masini, bmw dauna totala, poveste accident ajunsa virala ep internet


Share On Facebook