Florin salam

Roxana Dobre si Florin Salam si-au crestinat astazi fetita, iar momentul botezului micutei Jaquelin Maria a fost unul emotionant.

Vizibil emotionata, Roxana Dobre a marturisit ca este cel mai important moment din viata ei si ca in prezent se simte o femeie implinita. "E un moment foarte important în viaţa mea. Mi s-a schimbat viaţa în bine. Am o familie frumoasă, o fetiţă frumoasă, pe care o iubeşte toată lumea. Mă simt o femeie împlinită. Nu am vrut să am o ţinută foarte pompoasă. Am ales o salopetă simplă, de culoarea untului, cu o pereche de cercei. Având în vedere că mergem la biserică, a ales un outfit natural"A cam răcit putin şi am vrut s-o protejăm. De-asta nici nu a putut fi botezată aşa cum ar fi trebuit, s-o dezbrăcăm şi s-o băgăm în apă. Da, da, a dormit după botez. De fapt, cred că a dormit, pentru că eu nu prea am apucat să stau lângă ea. Dar e mama lângă ea şi ştiu că e bine, că e pe mâini bune", a declarat Roxana Dobre.

Roxana Dobre, emotionata pana la lacrimi in ziua botezului micutei Jaquelin
Roxana Dobre, emotionata pana la lacrimi in ziua botezului micutei Jaquelin

Pe de alta parte, Florin Salam s-a declarat indragostit de micuta lui: "Aici e fericirea, credeţi-mă! E viaţa mea, iubirea mea. Maria e regina mea. Emoţii trebuie să avem. E normal. Eu îi spun Maria, pentru că şi pe mama o cheamă Maria. Toţi din casă îi spun Jaquelin, dar eu îi spun Maria", a spus el in urma cu putin timp.

Livia Lixandru

Citeste despre: florin salam, florin salam botez fetita, florin salam roxana dobre botez fetita jaquelin


Share On Facebook