sandra izbasa
Sandra nu a fost inzestrata de "mama natura" cu buze carnoase

Cine spune ca sportivele de perfomanta nu se indrapta spre cabinetul medicului plastician se insala amarnic. O demonstreaza Sandra Izbasa, care de curand si-a facut prima operatie estetica din viata ei, care ii confera cu totul alt aer.

Sandra Izbasa a mai detronat un mit, respectiv acela ca sportivele nu apeleaza la serviciile medicului estetician. De curand, campioana mondiala si olimpica a afisat o noua infatisare, mult mai schimbata. Ce-i drept, atunci cand nu se afla in sala de concurs, Izbasa este cu totul diferita, insa interventia pe care si-a facut-o la nivelul buzelor ii schimba complet fizionomia.

 

Sandra Izbasa
Acum are "bot de ratusca"

 

Interventia care ii confera un cu totul alt aer gimnastei nu a durat mai mult de 20 de minute, insa rezultatul este spectaculos. Sandra si-a injectat acid hialuronic in buze, iar acum se poate mandri cu un "bot de ratusca". Dupa cum o si face. Izbasa a asteptat sa treaca de perioada de convalescenta pentru a putea iesi asa in public.

Este vizibil ca gimnasta si-a injectat acid hialuronic in buze
Este vizibil ca gimnasta si-a injectat acid hialuronic in buze
Iar zilele trecute, CANCAN.ro a intalnit-o intr-un parc din Capitala alaturi de cateva prietene si colege de echipa. Daca, la prima impresie, oricine ar fi vazut-o avea impresia ca isi tine buzele tuguiate, la o a doua privire se putea observa ca buzele ii sunt mai carnoase si mai proeminente. Aceasta interventie este de bun augur campioanei.

 

Este prima operatie estetica a Sandrei
Este prima operatie estetica a Sandrei
Una dintre cele mai frumoase gimnaste ale Romaniei

Pe langa competentele profesionale, Sandra a fost votata, in repetate randuri, drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania, mai ales dintre gimnaste. Fire discreta, sportiva a avut destul de putine aparitii in care a putut sa-si puna in valoare frumusetea, sa renunte la costumul de gimnasta si sa isi aranjeze altfel parul decat o face la concursuri. Atunci cand a facut-o, insa, a atras inevitabil toate privirile.

 

Campioana olimpica nu s-a obisnuit inca cu
Campioana olimpica nu s-a obisnuit inca cu "botul de ratusca"
CITESTE SI:

E dependenta de...! Sandra Izbasa a iesit in parc si a facut ASTA de fata cu toata lumea!

Sandra Izbasa poarta drapelul Romaniei la festivitatea de inchidere a Olimpiadei! Vezi cate medalii am luat in total la Londra!

 

sport.ro
Si Halep are o operatie estetica

 

Prima sportiva de performanta din Romania care a recunoscut public ca are o operatie estetica este Simona Halep. Jucatoarea de tenis si-a micsorat sanii, dar tot dintr-un considerent profesional, tocmai pentru a avea rezultate si mai bune pe teren. Sportiva a fost inspirata si este multumita de rezultatul obtinut si de sanii mult mai mici, iar acum este numarul doi mondial la tenis de camp.

Denisa Macovei

 

Citeste despre: sandra izbasa, sandra izbasa buze, sandra izbasa acid hialuronic in buze, sandra izbasa operatii estetice, sandra izbasa gimnasta


Share On Facebook