adrian cristea

Adrian Cristea da semne ca nu mai sufera dupa Bianca Dragusanu. "Printul" a iesit in club cu prietenii si s-a intalnit cu Raluca Macovei, una dintre fostele lui iubite.

Fotbalistul si actrita au fost impreuna in urma cu cinci ani, insa relatia lor s-a incheiat cu mult scandal. Motivul? "Printul" a calca pe bec, inseland-o pe bruneta cu Silvia Pop.

raluca macovei

Iar reactia Ralucai de la vremea respectiva a fost cat se poate de elocventa. "Imi este rusine de ce se intampla. Imi pare rau ca am ajuns sa regret aceasta relatie. Cristea inca nu s-a maturizat", marturiseaza frumoasa actrita.

1

Intr-una din noptile trecute, la mai bine de 5 ani de la acest episod, cei doi fosti iubiti aveau sa se reintalneasca. Potrivit imaginilor difuzate in aceasta seara intr-o emisiune de la Antena 1, Adrian si Raluca s-au intalnit intr-un club de noapte din Bucuresti.

raluca macovei

Intamplator? Probabil ca nu, daca tinem cont ca, imediat cum a dat de fosta lui iubita, "Printul" i-a zambit suav, dupa care s-a mutat, cu tot cu cei doi prieteni cu care venise, la masa Ralucai, unde bruneta se afla cu doua dintre cele mai bune amice ale ei - Crina Matei si Adelina Pestritu.

3

J.D

Citeste despre: adrian cristea, adi cristea, printul, raluca macovei


Share On Facebook