Loading the player...

Dupa o relatie tumultoasa, cu despartiri si impacari, Mihai Mitoseru si iubita lui, Noemi s-au casatorit in luna decembrie a anului trecut. Cei doi au relatie destul de solida, fiind in permanenta unul in preajma celuilalt.
 

La sfarsitul anului, Mihai si-a luat inima in dinti si i-a declarat credinta iubitei lui de fata cu parintii si prietenii lor. De bunavoie si nesilita de nimeni, Noemi a consfintit ca vrea sa-l faca fericit pe vecie.
 

La nici o luna de la casatorie, cei doi au fost surprinsi de catre paparazzi CANCAN.RO in timp ce luau masa.

mitoseru si noemi

 

Desi sunt mai tot timpul impreuna, cei doi par destul de plictisiti.

mitoseru si noemi

 

Pana le vine mancarea care si-au comandat-o, fiecare se pare ca sunt preocupati sa stea pe telefon, semn ca nu prea au chef sa comunice, ci mai degraba isi cauta activitati ca sa treaca timpul mai repede.

mitoseru si noemi

 

Mihai Mitoseru si Noemi s-au casatorit in Decembrie anul trecut

Mihai Mitoseru si Noemi si-au facut aparitia la Casa de Casatorii de la Sectorul 3 pentru a rezolva formalitatile si a deveni in mod legal, sot si sotie. Cei doi au fost emotionati din cale-afara si prezentatorul a izbucnit in lacrimi.

mitoseru si noemi

 

Alaturi le-au stat cei mai buni prieteni, dar si rudele. Astfel, din Dragomir, Noemi a devenit doamna Mitoseru.

Citeste si:

Mihai Mitoseru s-a insurat! Ce a facut cu cateva ore inainte de cununie

Sotia lui Mihai Mitoseru, la un pas sa amane nunta! "Mi-a pus capac!"
 

Mihai Mitoseru a avut o copilarie grea, departe de tatal sau

Camelia si Dan Mitoseru s-au despartit la putin timp dupa ce Mihai s-a nascut. Se pare ca viicile lui Dan au fost cele care au convins-o pe Camelia Mitoseru ca este mai bine sa il creasca singura pe Mihai, iar vreme de mai bine de 20 de ani, Dan nu si-a ajutat si nu a contribuit la cresterea fiului sau.

mama mitoseru

 

Am avut o căsnicie nefericită cu Mitoşeru! Am tras cât am putut eu de această relaţie, nu m-a înşelat, nu m-a bătut, dar pur şi simplu s-au adunat multe şi nu mai puteam să trăiesc cu el. Am realizat asta când coboram scările maternităţii, cu Mihai în braţe. Venise mama să mă scoată din spital pentru că el jucasese toţi banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goală pe dinăuntru şi am spus «GATA!»", a povestit Camelia, mama prezentatorului.


Loredana Toma
 

Citeste despre:mitoseru, noemi, plictisiti, luau masa


Share On Facebook