Valentina Pelinel

Anuntul facut de manechinul international la inceputul acestui an ca este insarcinata si asteapta un copil la sfarsitul lunii mai a zguduit din temelii presa tabloida pentru ca blondina evita de fiecare data sa raspunda cine este tatal copilului.
 

Se spune ca o femeie cand este insarcinata indiferent daca ar fi atenta la alimentatia de zi cu zi tot se ingrasa. In cazul Valentinei Pelinel nu este asa, deoarece vedeta este in pragul anorexiei. Din fotografiile publicate pe conturile sale de socializare, blondina este foarte slaba. In ultima fotografie postata, aceasta este imbracata intr-o pereche de colanti negri si o geaca de blana, care ii ascunde perfect sarcina.

Valentina Pelinel se afla in vacanta in New York
Valentina Pelinel se afla in vacanta in New York

Prietenii virtuali au inrosit butonul de like si au comentat imaginea publicata: "Buna Valentina ma bucur ca esti "bine"! Gandeste pozitiv din toate punctele. Sanatate fetita frumoasa!", "Te plac mult si iti doresc numai bine. Esti o persoana educata, frumoasa si cu mult bun simt." Gurile rele spun ca actionarul echipei Dinamo ar fi tatal bebelusului, insa nici Valentina nici Cristi Borcea nu au confirmat zvonurile.


Oana Pascaru
 

Citeste despre: valentina pelinel anorexica, valentina pelinel si cristi borcea, valentina pelinel insarcinata


Share On Facebook