Ropotan

Pe vremuri, pe Adrian Ropotan îl ştia lumea de fotbalist. Acum, Ropotan e cunoscut mai mult ca prietenul fiicei lui Stelian Ogică. Drept dovadă, nici în cluburi nu mai e lăsat să intre.
 


Fotbalist de ”Naţională”, client de ”Judeţeană”


Sâmbătă seara, Adrian Ropotan şi Raluca Ogică au încercat să intre într-un club unde fuseseră invitaţi de un alt fotbalist, "Briliantul", repatriat în această iarnă din India. La intrare, însă, oamenii de pază de la intrare le-au spus celor doi că clubul este plin şi nu pot intra decât după ce ies alţi clienţi.
Contactat de Ropotan, "Briliantul" repatriat a fost, zic martorii, cu o nară-n cer şi una-n pământ de nervi. Aşa că a trimis un prieten comun să-i ia pe cei doi invitaţi de la uşă. Faptul că acest prieten e de profesie avocat nu l-a ajutat foarte mult cu pledoaria în faţa badigarzilor, care au rămas neînduplecaţi: Ropotan şi Raluca Ogică nu pot să intre până nu ies alţii.

Adrian Ropotan şi Raluca (fiica lui Stelian Ogică) formează un cuplu de 5 ani
Adrian Ropotan şi Raluca (fiica lui Stelian Ogică) formează un cuplu de 5 ani

Scandal cu avocaţi, fotbalişti şi badigarzi
Enervat, avocatul "Briliantului" a plusat, începând să vorbească pe un ton foarte ridicat badigarzilor. ”Băi, voi sunteţi nebuni?! Ăsta e fotbalist de Naţională şi voi nu-l lăsaţi în club?!”. Domnul avocat a spus adevărul şi nu prea. Într-adevăr, Adrian Ropotan a bifat (prin 2011) cinci prezenţe răzleţe la echipa naţională, dar şi câteva minute pe teren, în cantonamentul "divizionarei" pe care "Tata Puiu" a dus-o zilele trecute în Turcia. Avocatul a pierdut procesul în primă instanţă, cei de la intrare interzicându-le în continuare accesul lui Ropotan şi iubitei acestuia. S-a câştigat însă după recurs, adică după vreo 10 minute, când în sfârşit nişte clienţi au părăsit clubul şi badigarzii le-au permis, calmi, celor trei ”scandalagii” să intre.


Rusoaicele nu l-au convins, aşa că e ginerele ”Spaimei Loteriei”
Adrian Ropotan şi Raluca (fiica lui Stelian Ogică) formează un cuplu de 5 ani, oferind un exemplu pozitiv de relaţie în lumea mondenă. Cei doi par să se simtă mereu bine împreună, fac glume în public şi nu ezită să se hârjonească precum nişte proaspăt îndrăgostiţi, în ciuda mulţilor ani de când sunt împreună.

CITESTE SI:

Adrian Ropotan si Raluca Ogica si-a incercat norocul pe campii! Vezi ce facut fotbalistul si iubita pe un camp de langa Capitala!

A cerut-o de sotie, dar a “uitat” s-o duca la altar! Cum a facut-o de ras iubitul fotbalist in fata prietenilor pe fiica lui Ogica


Băiat bun în viaţa personală, băiat rău la serviciu
Dacă pe plan personal lui Ropotan îi merge grozav, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre planul profesional. După o aventură de 6 ani în spaţiul sovietic, fosta mare speranţă dinamovistă s-a întors în ţară la Petrolul Ploieşti, dar a făcut o alegere foarte proastă.
Aflată în prag de faliment, Petrolul a reuşit doar două victorii în acest campionat şi nu şi-a plătit jucătorii de mai multe luni. Şi asta s-a simţit pe teren, inclusiv în cazul lui Ropotan. În doar jumătate de an, acesta a fost eliminat de trei ori, adică la fel de multe eliminări câte suferise în tot restul carierei, în aproape 10 ani.
Totuşi, Ropotan a reuşit să scape de iadul de la Ploieşti, transferându-se în această iarnă la Pandurii Târgu Jiu, echipă care a anunţat că trage la titlu în acest an.


Maria Apostol

Citeste despre: pandurii târgu jiu, adrian ropotan, raluca ogică, briliantul


Share On Facebook