Acasă » Știri » Programul concertelor din marile oraşe! Unde poţi să faci Revelionul alături de artistul tău favorit!

Programul concertelor din marile oraşe! Unde poţi să faci Revelionul alături de artistul tău favorit!

De: Cancan 31/12/2016 | 00:11
Programul concertelor din marile oraşe! Unde poţi să faci Revelionul alături de artistul tău favorit!

Fii la curent cu toate Revelioanele organizate în aer liber în ţară. Dacă vrei să petreci Revelionul anului 2017 în piaţă, bucurându-te de concertele organizate de primăriile marilor oraşe, îţi recomandăm să vezi unde vor avea loc evenimentele.

REVELION 2017 BUCUREŞTI: De Revelion, Primăria Capitalei te invită să ieşi la distracţie în Piaţa George Enescu pentru a întâmpina noul an. Echipele „Selfie de Bucureşti” te aşteaptă în mai multe puncte din oraş şi te vor ajuta să-ţi faci un selfie cu prietenii sau familia.

Delia face parte din echipa ''Selfie de Bucureşti'' în noaptea dintre ani.
Delia face parte din echipa ”Selfie de Bucureşti” în noaptea dintre ani.

Artiştii ce vor participa la Revelion 2017: Selfie de Bucureşti: Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ştefan Bănică Jr., Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail, Camioane în Mulţime.

REVELION 2017 CONSTANŢA: Şi în acest an, cea mai mare petrecere de revelion de la malul mării are loc în Piaţa Ovidiu din Constanţa, iar pe scenă  Voltaj, Cargo şi Anda Adam! Petrecerea începe pe 31 decembrie, după ora 18:00, atunci când constănţenii sunt invitaţi la un warm-up cu DJ în Piaţa Ovidiu. Artiştii de calibru naţional urcă pe scenă după ora 22:00.

Anda Adam va concerta în Constanţa în noaptea de Revelion.
Anda Adam va concerta în Constanţa în noaptea de Revelion.

Atmosfera va fi întreţinută de prezentatorii Răzvan Petre (vocea matinalului de la Bucureşti FM) şi actorul Dan Cojocaru, precum şi de cabaretul Unique condus de Mirela Pană. Constănţenii şi turiştii vor avea parte de cel puţin trei ore de muzică bună, dans şi totul va culmina cu un superb foc de artificii dublat de show-ul de lasere. Petrecerea îi va ţine pe amatorii de distracţie în Piaţa Ovidiu până la ora 1.00 a zilei de 1 ianuarie.

REVELION 2017 IAŞI: Pentru cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în aer liber la Iaşi, Primăria va organiza, ca în fiecare an, concert şi un foc de artificii. Cap de afiş al concertului de Revelion care va avea loc în faţa Palatului Culturii va fi trupa Alphaville.

Ruby va fi prezentă pe scena din faţa Palatului Culturii din Iaşi.
Ruby va fi prezentă pe scena din faţa Palatului Culturii din Iaşi.

Prezentat de Dana Savuică şi Andrei Nourescu, concertul din faţa Palatului va aduce în faţa publicului nume importante din muzica românească. Ruby, Keo, ieşenii de la Karma, precum şi doi finalişti ai concursului X Factor, Ceicilia Cezario (Italia) şi Alexandra Tănăsoiu vor completa spectacolul dominat de cei de la Alphaville.

REVELION 2017 SUCEAVA Pe data de 31, începând cu ora 20:00, la Iulius Mall se va desfăşura Revelionul în aer liber. Primarul Ion Lungu a ţinut să precizeze, ca urmare a mai multor solicitări primite din partea sucevenilor nemulţumiţi, că decizia de a nu mai organiza Revelionul în aer liber în centrul oraşului a fost luată din mai multe motive, printre cele mai importante numărându-se păstrarea liniştii, ordinii şi curăţeniei în centrul oraşului, siguranţa pentru focul de artificii. Un alt avantaj îl constituie faptul că o parte din finanţare este, astfel, asigurată de Iulius Mall.

Spectacolul va începe la ora 20:00 cu Mirela Aanei şi Clara Ioana Hurjui şi va continua la ora 20:30 cu Călin Brăteanu. Incepând cu ora 21:00 pe scenă va urca Lora, urmată de Adriana Bucevschi, Doina şi Ciprian Petroaie, Nicolae Vieru, Gabriela Teişanu, Alexandru Recolciuc.

REVELION 2017 SIBIU: Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 19:00, trecerea dintre ani de la Sibiu va fi sărbătorită în Piaţa Mare. Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita şi Daggu Project susţin concerte în aer liber de Revelion 2017.

Carla’s Dreams va sărbători trecerea dintre ani la Sibiu.
Carla’s Dreams va sărbători trecerea dintre ani la Sibiu.

La miezul nopţii, cei prezenţi în Piaţa Mare din Sibiu vor putea admira un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice. Evenimentul va fi prezentat de Nicolle Stănese.

REVELION 2017 BRAŞOV: Un spectacol grandios va începe pe 31 decembrie în Piaţa Sfatului din Braşov. La petrecerea în aer liber, organizată de Primăria Braşov, au fost invitaţi mai mulţi artişti. DJ Project, Anna Lesko şi Trupa Coco îi vor face pe braşoveni şi pe turişti deopotrivă să danseze până în zorii zilei.

Anna Lesko îi va încânta pe braşoveni cu piesele sale.
Anna Lesko îi va încânta pe braşoveni cu piesele sale.

REVELION 2017 TÂRGU MUREŞ: Revelionul în stradă este organizat anul acesta de Primăria Târgu Mureş în Piaţa Victoriei. Începând cu ora 22, vor deschide petrecerea DJ Thomas PCZ şi MC Ionutz Florea pentru ca invitaţii de onoare – trupa IRIS – să susţină un concert, alături de soprana Felicia Filip. După spectacolul de lumini, va avea loc Primul Vals din 2017, o tradiţie ca oamenii din Târgu Mureş să intre în noul an în paşi de vals.

REVELION 2017 CLUJ: Sâmbătă, 31 decembrie 2016, Primăria Cluj-Napoca a pregătit pentru noaptea de Revelion 2017 un eveniment în Piaţa Unirii pentru clujenii de toate vârstele, cu muzica live între orele 22:00 şi 01:00, lumini spectaculoase, focuri de artificii şi multă veselie. Accesul este liber!

Program Revelion 2017 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

22:00 – concert de muzica arhaică – Florin Ştefan acompaniat de taraf
23:00 – concert aniversar 40 de ani – Semnal M
00:00 – jocul de lumini, artificiile şi peste 700 de sticle de sampanie
00:15 – concert trupa clujeană BigToneZ

Căsutele de la Târgul de Crăciun vor fi deschise şi în noaptea de Revelion, iar sâmbătă, 31 decembrie 2016, intrarea la patinoarul din Piaţa Unirii va fi gratuită.

REVELION 2017 TIMIŞOARA: Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 20:00, Primăria Municipiului Timişoara prin Casa de Cultură a Municipiului îi invită pe toţi timişorenii să petreacă Revelionul 2017 în aer liber, în Piaţa Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte, dar şi un foc de artificii la miezul nopţii. Accesul este liber!

Ştefan Bănică o face lată în doua concerte: la Bucuresti, apoi la Timisoara.
Ştefan Bănică o face lată în doua concerte: la Bucuresti, apoi la Timisoara.

Program Revelion 2017 în Piaţa Victoriei din Timişoara

20:00 – Geo Da Silva & Sean Norvis
21:00 – ALPHA Team
22:00 – Cobzality
23:00 – Ştefan Bănică
24:00 – Foc de artificii.

Orarul de funcţionare a instituţiilor publice

Prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar şi a centrelor comerciale vor fi închise. Vor fi însă şi câteva excepţii, printre care şi centrul comercial AFI Cotroceni, câteva hipermarketuri, dar si cinematografe, care vor funcţiona după un program special.

Mall-ul AFI Cotroceni va fi deschis, ca în fiecare an, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă pe 31 decembrie, 1 şi 2 ianuarie, cu un program de funcţionare special. Astfel, pe 1 ianuarie, magazinele, restaurantele, cafenele şi zone de distracţie vor fi deschise în cadrul centrului comercial AFI Cotroceni în intervalul 14:00 – 22:00.

Bancile au program de sărbători, însă unul special. BRD, Banca Transilvania, ING, Raiffeisen Bank, BCR şi Cred Europe Bank prezente în mall-uri sunt deschise de sărbători şi funcţionează după programul centrului comercial. Toate unităţile bancare prezente stradal, adică nu sunt în centre comerciale sunt închise pe 31 decembie, dar şi pe 1 şi 2 ianuarie.

Programul serviciilor de internet banink sau home banking este 24 de ore din 24. Tineţi cont că transferurile făcute între conturi din aceeaşi bancă se procesează instant. Transferurile bancare făcute de sărbători nu au program la procesare. Prin urmare se vor procesa în prima zi imediat lucrătoare.

Programul de transport de Revelion

În noaptea de Revelion (31 decembrie 2016/01 ianuarie 2017), vor funcţiona cele 25 de linii de noapte, precum şi liniile de tramvai 1 şi 41, anunţă RATB.  În zilele de 1 şi 2 ianuarie 2017, centrele de vânzare a titlurilor de călătorie precum şi parcul de vehicule vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de duminică.

În noaptea de 31 decembrie 2016/ 1 ianuarie 2017, trenurile de metrou vor circula între orele 00:00 – 1:00 la un interval de 10 minute şi de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute. În zilele de 1 şi 2 ianuarie 2017, trenurile vor circula pe toate magistralele, la un interval de circa 9 minute.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...