raluca sandu

S-au despartit in urma cu cinci ani, insa Raluca Sandu si Todd Medina au fost uniti pana de curand, din cauza proceselor pe care le-au avut, pentru paternitatea fiicei Ralucai. Acum, drumurile celor doi fosti soti par sa se fi separat definitiv.


Todd Medina a avut mult de tras de pe urma mariajului cu fata fostului presedinte FRF. Iar problemele au continuat mult dupa divort, din cauza faptului ca Raluca a nascut, in timpul casniciei cu Todd, o fetita care se pare ca este a lui Ciro Castellano.

Todd Medina este un cunoscut luptator, in America
Todd Medina este un cunoscut luptator, in America
Iar intre cei doi fosti soti au avut loc numeroase procese, in care Raluca ba i-a cerut sa recunoasca fetita si sa o treaca pe numele lui, ba sa ii retraga numele, dupa ce initial s-au indeplinit formalitatile cerute de ea. Acum, insa, se pare ca totul s-a terminat, dupa ce fosta tenismena s-a angajat intr-o relatie cat se poate de serioasa cu afaceristul Ziv Tetelman, cel caruia ii va si darui un copil, cat de curand.


Medina s-a logodit


Ea este iubita lui Todd Medina, de trei ani
Ea este iubita lui Todd Medina, de trei ani
In tot acest timp, luptatorul american nu a stat cu mainile in san. Inca din 2011, si-a facut o noua iubita pe nume Maleigha Ornelia, o bruneta care ii seaman Ralucai Sandu si se pare ca relatia lor a mers foarte bine, din moment ce sunt si acum impreuna. Si nu numai ca sunt impreuna, ba chiar siu-au facut planuri serioase:
Acesta este inelul de logodna primit de simpatica bruneta, de la Todd
Acesta este inelul de logodna primit de simpatica bruneta, de la Todd
“Todd i-a daruit inelul de logodna. Si urmeaza in curand sa faca nunta, dar cel mai probabil vara viitoare. Sunt foarte fericiti impreuna”, a declarat o sursa din anturajul luptatorului, pentru CANCAN.ro.

 

Nu vrea sa mai auda de Raluca Sandu

 

Todd Medina e fericit ca si-a incheiat socotelile cu Raluca Sandu, insa situatia incalcita prin care a trecut n-a fost limpezita nici macar acum, in al 25-lea ceas, din punctul lui de vedere:

Raluca si Todd au divortat in 2008 si nu mai pastreaza legatura
Raluca si Todd au divortat in 2008 si nu mai pastreaza legatura
“Nu stiu cine este tatal fiicei Ralucai si nici nu ma intereseaza. Nu este treaba mea. Ma bucur ca s-a terminat si ca imi pot vedea linistit de viata. In perioada casniciei cu Raluca mi-am dorit un copil, insa nu a fost sa fie. Ea nu cred ca si-a dorit”, ne-a declarat Todd, la inceputul lunii.

 

Dana Enache

Citeste despre: raluca sandu, todd medina, raluca sandu todd medina proces, ral;uca sandu ziv tetelman, raluca sandu insarcinata


Share On Facebook