ramona gabor

Ramona Gabor este dispusa sa faca orice pentru a atarge atentia, inclusiv sa renunte la sutien, de dragul artei. Aflata in Dubai, vedeta a realizat o sedinta foto incendiara.

A trecut ceva timp de cand Ramona Gabor nu a mai renuntat la sutien, insa, de cand a simtit gustul celebritatii pe pamant strain, sora Monicai Gabor este din ce in ce mai indrazneata. Asa s-a intamplat si la ultima sedinta foto.

ramona gabor

In urma cu doar cateva minute, Ramona a facut publica pe contul de Instagram, o imagine in care apare extrem de sexy. Bruneta a renuntat la sutien, preferand sa poarte doar o pereche de pantaloni negri din piele.

Ramona, in timpul show-ului
Ramona, in timpul show-ului "Rataciti in Panama"

Citeste si

Minciunile Ramonei Gabor ies la suprafata. Relatia cu Ahmad este pe departe cea relatata de ea. Uite de fapt cum o trata barbatul

Nu mai poate ascunde nimic. CANCAN.RO a aflat si "tariful" pe care i l-a dat Ahmad Ramonei Gabor pentru o noapte cu el

La un pas de anorexie

Aflata in Dubai, Ramona gabor munceste foarte mult, iar orele pierdute isi spun cuvantul. Cu toate astea, vedeta a declarat in urma cu ceva timp, ca ii place felul in care arata. In "Sunt slaba si ador sa fiu slaba totuşi, nu am ajuns la stadiul de anorexie si nu cred ca voi ajunge vreodata ! Noapte buna!” , a fost mesajul pe care Ramona l-a transmis “rautaciosilor”.

L.L


 

Citeste despre: ramona gabor, ramona grabor, sexy, ramona, gabor fara sutien


Share On Facebook