Ramona gabor

Ramona Gabor este dispusa sa faca orice pentru a atrage atentia. In urma cu putin timp, vedeta a postat pe contul de socializare o imagine in care apare cu un look total diferit de cel cu care ne-a obisnuit pana acum.

Sora Monicai Gabor a fost mai indrazneata ca niciodata şi a renunţat la culoarea naturală în favoarea unui roşcat aprins. Ramona pare foarte mulţumită de noua ei înfăţişare, postând mai multe poze cu ea pe reţelele de socializare.

Ramona gabor

Fanii au reactionat imediat, majoritatea dintre ei in mod pozitiv si au felicitat-o pe Ramona, pentru curajul pe care l-a avut.

Citeste si

Nu mai poate ascunde nimic. CANCAN.RO a aflat si "tariful" pe care i l-a dat Ahmad Ramonei Gabor pentru o noapte cu el

DECIZIE radicala! Vezi care este adevaratul motiv pentru care Ramona Gabor s-a intors in Romania!

S-a intors la munca

Constienta ca nu poate astepta la nesfarsit, dar mai ales realizand ca nu mai are siguranta zilei de maine, Ramona s-a intors la munca. Tanara a preferat sa accepte doar job-urile oferite de redactorii revistelor din Dubai, dar si de creatorii de moda de acolo. Aceasta a refuzat cu vehementa sa apara in calitate de hostess la petrecerile private, cu atat mai mult acum, cand le spune prietenelor ca nu-si mai doreste sa-l vada o perioada pe fostul iubit.

L.L

Citeste despre:ramona gabor, ramona gabor sexy, ramona gabor, schimbare, look


Share On Facebook