guta

Dupa ce pe toate posturile de televiziune au aparut imagini cu Beyonce de Romania in timp ce se saruta cu un fost iubit, Nicolae Guta a fost nevoit sa isi exprime public pozitia referitor la acest subiect.

Manelistul a avut un gust amar atunci cand a vazut filmarile cu mama celui de-al zecilea copil al sau in bratele unui alt barbat, insa a stat si a judecat lucrurile “la rece”, apoi a luat o hotarare. Se pare ca este una de bun augur in ceea ce priveste relatia dintre ei doi, daca e sa judecam dupa faptul ca Guta si Madalina s-au impacat.

guta isi pupa fiica

Regele Manelelor a recunoscut de ce nu poate sa renunte la Madalina, desi au aparut atatea zvonuri despre ea.

“Cand iubeste Madalina s-a terminat Pamantul! Vreau sa-i multumesc pentru ca atunci cand am avut nevoie mai mare de dragoste a raspuns mereu prezent, cu toate ca mama ei nu era de acord.”, a declarat Guta pentru emisiunea “La Maruta”.

Se casatoresc sau nu?

Cum era de asteptat, problema unei casatorii cu Madalina Dumitriu s-a pus din nou, acum, dupa impacare.

Beyonce de Romania si guta

“Probabil ca timpul isi va spune cuvantul! Eu sunt foarte deschis si foarte transparent! Am invatat ca nicioadata nu trebuie sa spui nu!”, a raspuns Guta, dupa ce a fost intrebat daca urmeaza o nunta.

Decizia luata de Beyonce de Romania in legatura cu Narcisa

Dupa ce Narcisa a fost eliberata sub control judiciar, Guta a rugat-o pe Madalina sa isi retraga plangerea impotriva ei.

Dupa scandalul cu Beyonce, sotia lui Guta a simtit nevoia sa se reculeaga la manastire
Dupa scandalul cu Beyonce, sotia lui Guta a simtit nevoia sa se reculeaga la manastire

“Am vorbit cu avocatul meu, o sa ma mai gandesc! Nu mi-e teama ca s-a impacat cu mine ca sa imi retrag plangerea impotriva Narcisei!”, a declarat Madalina.

Guta nu crede ca a fost inselat

Dupa ce Beyonce de Romania a aparut intr-o filmare in bratele unui fost iubit, Nicolae Guta sustine ca isi intelege iubita si ca nu crede ca l-a inselat.

Guta

“In viata avem fiecare momente de ratacire! Daca as fi considerat ca exista o a treia persoana intre noi, cu siguranta nu ma aflam aici!”, a declarat Guta.

R.O.

Citeste despre: nicolae guta, beyonce de romania, impacare guta si beyonce


Share On Facebook