Andreea Balan, Keo

Au fost impreuna mai bine de sapte ani, dar inelul de logodna s-a lasat asteptat. Acum, cand a inteles ca a pierdut-o pe Andreea Balan, Keo si-a luat inima in dinti si a cerut-o de sotie. Artista, insa, a avut un raspuns inedit.

Aproape opt ani, Andreea Balan a asteptat inelul de logodna de la Keo, sperand ca intr-o buna zi va intemeia o familie cu barbatul cu care a impartit si bune, si rele. Din motive numai de el stiute, artistul nu a facut marele pas si, in loc sa mearga impreuna in fata altarului, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa aproape opt ani de iubire
Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa aproape opt ani de iubire

Motivul despartirii nu a fost legat numai de acest lucru, ci mai ales de faptul ca vedeta a aflat ca era inselata cu o artista la inceput de drum, Misty. Asa ca a decis sa ii spuna “adio” lui Keo, iar in scurt timp a intalnit un barbat care a facut-o din nou fericita.

CITESTE SI

E treaba serioasa intre ei! Vezi ce planuri are Andreea Balan cu iubitul din America si cu ce se ocupa acesta

Intalnire de gradul zero intre Andreea Balan si Keo! Vezi ce i-a spus cantareata fostului iubit si cum a reactionat acesta!

Cand a realizat ca o pierde, Keo a cerut-o de sotie pe Andreea, dar vedeta l-a refuzat
Cand a realizat ca o pierde, Keo a cerut-o de sotie pe Andreea, dar vedeta l-a refuzat

De cand Andreea a dezvaluit ca se iubeste cu un tanar american si ca este foarte fericita langa el, fostul iubit a luat foc. Realizand ca o pierde pentru totdeauna, acesta a decis sa faca un gest extrem.

De curand, Keo a cerut-o de sotie pe Andreea, dar cantareata i-a oferit un raspuns pe care acesta nu il va uita prea curand. “El a incercat sa se impace cu mine, dar eu l-am refuzat si atunci s-a dus la back-up. A venit cu inelul, dar a venit prea tarziu. A venit prea tarziu si i-am spus sa il ia si sa il duca dincolo”, a spus Andreea intr-o emisiune TV.

Andreea si-a refacut viata cu americanul Michael, cu care este extrem de fericita
Andreea si-a refacut viata cu americanul Michael, cu care este extrem de fericita

Are planuri mari cu noul iubit

Desi nu a trecut mult timp de cand Andreea a inceput o alta relatie, vedeta se pare ca de data aceasta a tras lozul norocos. Blonda radiaza de fericire cand vorbeste despre american si se pare ca si familiile lor sunt foarte incantate de aceasta relatie. Cantareata a marturisit ca in viitor isi doreste doi copii si o familie fericita, insa, fara sa mentioneze daca Michael este alesul.

A.D.
 

Citeste despre: andreea balan, andreea balan keo, andreea balan keo casnicie, andreea balan inel logodna, andreea balan american


Share On Facebook