Narcisa si Guta

Nicolae Guta a scos, joi dimineata, toate lucrurile din casa in care locuiesc Narcisa si fiul ei Alberto. Manelistul le-a lasat pe toate afara, in ploaie, iar dupa ce a terminat a plecat in graba in oras.

Nicolae Guta a mers joi dimineata la casa din Damaroaia, acolo unde locuieste Narcisa, de o buna perioada de timp. Manelistul a strans toate hainele si lucrurile persoanale ale femeii, dar si pe cele ale fiului lor si le-a asezat pe toate afara, in ploaie.

Nicolae Guta si Narcisa, intr-un moment de tandrete
Nicolae Guta si Narcisa, intr-un moment de tandrete

Chiar daca toata lumea a crezut initial ca este vorba despre un scandal intre cei doi, se pare ca motivul pentru care Narcisa a fost practic evacuata din casa a fost altul. Femeia se teme de “mascati”, practic traieste cu o mare spaima in suflet si este obsedata de ideea ca acestia ar putea reveni la acea adresa pentru a o ridica a doua oara.

Narcisa si Guta

Pentru a-si ajuta partenera sa scape de acesta teama, Guta a mers la casa din Damaroaia si a pregatit terenul pentru a o muta pe Narcisa intr-unul din apartamentele ei din centrul Capitalei.

Narcisa si Guta

CITESTE SI:

Narcisa lui Guta, acuzata ca trimitea femei la produs in Turcia! Dezvaluiri socante ale unei prostituate "pestite" de ea!

Nicolae Guta, marturisiri cu lacrimi in ochi! Ce diagnostic i-au pus medicii Narcisei: “Nu credeam ca e atat de grav!”

A mers din nou la politie

In timp ce Guta ii scotea lucrurile din casa, Narcisa a mers din nou la politie, pentru a da declaratii. Este vorba despre respectarea procedurii, dupa ce femeia a fost eliuberata din arest sub control judiciar.

Nicolae Guta s-a intalnit cu avocata Narcisei intr-un restaurant
Nicolae Guta s-a intalnit cu avocata Narcisei intr-un restaurant

“Avem un program de supraveghere, trebuie sa il respectam. Trebuie sa demonstram daca se face vinovata sau nu in acest dosar.”, a declarat avocata Narcisei.

R.O.

Citeste despre: narcisa si guta, narcisa eliberata, guta si narcisa, guta lucruri narcisa


Share On Facebook