narcisa

Narcisa nu are de gand sa renunte la atacurile asupra lui Beyonce de Romania. Situatia a degenerat atat de tare, incat nici Guta nu a scapat de vorbele pline de venin ale Narcisei.

Beyonce de Romania a declarat ca vrea sa o dea in judecata pe Narcisa pentru jignirile pe care i le-a adus si va cere despagubiri de 100.000 de euro. Narcisa spune ca este dispusa sa ii dea banii daca va veni singura sa ii ia. Fosta sotie a "regelui manelelor" un a reusit sa depuna banii la banca, asa ca bodyguarzii au dormit langa ea pentru a se asigura ca niciun hot nu ii va calca pragul.

narcisa
“Baietii astia m-au pazit toata noaptea. Daca o tine talentul pe Biocar, sa vina aici sa-i dau banii: 100.000 de euro. Daca a zis nebuna ca vrea banii, o invit aici, la Damaroaia. Cand a venit pentru prima oara aici au vazut-o vecinii cum a venit intr-o bluzita de la gara.Ea pana acum purta doar tinichea, acum s-a dat si ea pe aur. Eu o provoc pe Biocar sa vina aici sa-i ia. Daca tot o tine centura, sa vina aici, daca tot se tot da rotunda. Guta traieste in casa cu una care m-a umilit foarte mult, atat pe mine cat si pe Alberto. Cand o sa plece Biocar eu nu o sa-l mai primesc. Guta daca are sange in el, sa se duca la femei sa vada daca il mai primeste Biocar. Hainele lui Guta le-am strans si le-am pus intr-un sac pentru ca nu vreau sa le mai vad”, a spus Narcisa.


narcisa

CITESTE SI

Narcisa a venit cu 100.000 de euro IN DIRECT la ProTv pentru a-i face in ciuda lui Beyonce de Romania: "Acum o sa-i duc la banca"

Fiul lui Guta e VEDETA in clasa a II-a si le da autografe colegilor! Aparitie SCLIPITOARE in prima zi de scoala: "Eu le-am ales"
 

Nu vrea sa vina la botezul lui Anais

Botezul va fi la Petrosani, acolo unde se afla si Mariana, prima sotie a lui Nicolae Guta. Anais va avea parte de 3 perechi de nasi. Guta i-a transmis Narcisei prin intermediul lui Catalin Maruta ca poate veni la botez fara sa dea vreun dar.

narcisa

“Si-a facut botez, si-a facut copil, sa incremeneasca acolo, la Popesti. Sa vii cand te voi chema eu. Nu ma inteseaza nicio invitatie de la el. Nu imi face placere sa merg la Petrosani. Mie imi prieste aerul de la Bucuresti”, a mai spus Narcisa.

D.C.
 

Citeste despre: nicolae guta, narcisa, beyonce


Share On Facebook