basescu

Un scandal monstru între fostul preşedinte şi Antena 3, a luat amploare în urmă cu puţin timp. După ce Traian Băsescu a anunţat public că nu mai cumpără produse care îşi fac publicitate la postul lui Voiculescu, vedetele Antena 3 contraatacă.

O postare publică a fostulului preşedinte al României, pe reţeaua de socializare a creat o adevărată isterie în rândul vedetelor Antena 3. Mesajul lui Traian Băsescu a fost unul clar şi anunţă faptul că familia acestuia nu va mai cumpăra produsele care îşi fac publicitate la postul lui Dan Voiculescu.

"Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm. Dacă sunteţi “băsişti“, atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse. Şi chiar dacă nu sunteţi “băsişti“, cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3. Vă mulţumesc", Traian Basescu.

basescu

Prima reacţie la mesajul făcut public de Traian Băsescu a fost Mihai Gâdea, care profund deranjat de postarea fostului preşedinte şi în urma acuzaţiilor aduse Antenei, a mărturisit că îl vor acţiona în judecată, pentru instigare.
"Priviţi ce a scris Băsescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi că nu e vorba de restituirea unor clădiri, ele erau ale statului din 2014, CI AICI E VORBA DE DESFIINŢAREA CELUI MAI URMĂRIT POST DE ŞTIRI ŞI A ALTOR 4. Dovada e şi instigarea de mai jos a inculpatului Băsescu. Cred că ne e limpede cine e în spatele întregii operaţiuni de suprimare a Antena3! Eu cumpăr doar de la cei care îşi fac reclama la Antena3. Îl vom acţiona în judecata şi îi vom cere despăgubiri uriaşe şi lui şi tuturor celor care au postat mesaje similare. Nici un om politic din lume nu a instigat împotriva cuiva care plăteşte anual 40.000.000 de euro taxe, ce să mai spui despre un fost preşedinte?!?", a scris Mihai Gâdea pe contul de socializare.

Si Octavia Geamanu i-a raspuns subtil fostului presedinta
Si Octavia Geamanu i-a raspuns subtil fostului presedinta

Ca un răspuns ironic la mesajul fostului preşedinte, Octavia Geamanu a făcut public un mesaj, prin care îşi exprimă mulţimirea faţa de produsele ZUZU şi L'Oreal.
"Nu stiu daca e de la faptul ca in fiecare dimineata si seara beau ZUZU, dar cert e ca sunt mereu zambareata. Ce stiu sigur e ca pielea putin bronzata pe timpul iernii e de la autobronzantul asta magic L'Oreal. L'Oréal Professionnel ZUZU". Octavia Geamanu

Livia Lixandru

Citeste despre: traian basescu, traian basescu scandal antena 3, traian basescu gadea octavia geamanu


Share On Facebook