Daniela Crudu

De cand a ramas singura, Daniela Crudu este curtata de mai multi barbati celebri, dornici sa o cucereasca pe frumoasa bruneta. Unul dintre acestia este chiar cumnatul lui Pepe, Bombo Pastrama, care pare ca s-a indragostit nebuneste de vedeta tv.

Dupa spusele apropiatilor, Daniela Crudu este femeia pe care, acum, Bombo o asalteaza cu mesaje siropoase si buchete imense cu flori, sperand ca frumoasa bruneta sa ii cedeze avansurilor.

Bombo spera sa o cucereasca pe Cruduta
Bombo spera sa o cucereasca pe Cruduta

Cu toate astea, bruneta nu pare ca este pregatita pentru o relatie, si il tine inca la distanta pe cel care vrea sa o cucereasca. Desi cei doi s-au intalnit de cateva ori la evenimente mondene, Daniela nu a cedat inca avansurilor facute de fratele Ralucai Pastrama.

Citeste si

Daniela Crudu a ajuns de NERECUNOSCUT! "Pacat de boala incurabila de care sufera!"

S-a intors roata! Daniela Crudu, blestemata de o olteanca! Ce a facut bruneta cand l-a cunoscut pe Nila si de ce isi merita soarta

Bombo petrece cu "mafiotii" pe strazile Capitalei

Bombo este cunoscut ca un impatimit al autoturismelor care scot fum din roti.Fratele Ralucai Pastrama isi petrece noptile ca “mafiotii” pe strazile Capitalei. Masini de lux turate la maxim, bautura si gesturi desprinse din versurile melodiilor hip-hop.

L.L

Citeste despre: daniela crudu, daniela, crudi si bombo, daniela crudu curtata de bombo


Share On Facebook