self

Un adolescent din Timisoara a vrut sa-si faca de ras iubita de care tocmai s-a despartit, iar planul i-a reusit. A postat pe Facebook un selfie care a facut senzatie prin lista sa de prieteni.

Iubita l-a inselat dupa cateva luni de relatie, iar intr-un final s-au despartit. Tanarul nu a putu insa sa treaca usor peste despartire si a vrut sa le arate tuturor prietenilor ce obiceiuri avea iubita sa. Acesta a postat un selfie in care tanara, in varsta de 17 ani, urineaza in dreptul unui pom.

Imaginea a starnit un val de contradictii pe pagina de Facebook, insa autorul a tinut sa le explice tuturor de ce a recurs la acest gest.

selfie

“Si-a batut joc de sentimentele mele. Nu am dormit 3 zile si am asteptat-o in fata blocului ei sa vorbim. Acum o suna pe maica-mea si face scandal. Ea constientizeaza tot ce face. Mie imi pare rau ca am fost cu ea. La cate am aflat ca a facut, mai bine nu eram cu ea", spune adolescentul.

“Stati sa vedeti filmuletul”

Tanarul spune ca exista un filmulet cu fosta sa iubita, care intretine relatii sexuale cu 3 baieti in acelasi timp.

self

“Bu ma deranjeaza nimic in afara de o jardea de de 15 ani, care se baga in pat cu toti cu care are ocazia. O jardea din gen 7 care repeta la 3-lea an, care face show-uri lesbi de la 13 ani, o jardea care isi da cu 3 odata in toate gaurile si al 4-lea filmeaza, o jardea care face 16 ani in clasa a 7-a”, a mai spus acesta.

D.A.

Citeste despre: selfie, timisoara


Share On Facebook