Lidia Buble

"Matinalul" de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" trăieşte de un an o frumoasă poveste de iubire alături de o tânără artistă, după ce la începutul relaţiei au preferat să se ascundă din cauză că prezentatorul TV era căsătorit.

Lidia Buble şi Răzvan Simion se pare că se iubesc foarte mult. În ciuda piedicilor pe care le-au întâmpinat pe tot parcursul relaţiei, cei doi au rezistat problemelor apărute. Întrebaţi de curioşi, dar şi de ziarişti despre iubirea lor, atât cântăreaţa cât şi prezentatorul TV au evitat să vorbească despre acest lucru.

Cei doi isi traiesc relatia de iubire ca doi adolescenti
Cei doi isi traiesc relatia de iubire ca doi adolescenti

Pentru că şi-au recunoscut relaţia şi nu se mai ascund, Răzvan şi-a postat, recent, o imagine, din vacanţă cu Lidia, cu un mesaj care lasă de interpretat: "DOR"...Oare îi este dor de Lidia sau de vacanţă? Prietenii virtuali de pe pagina de Facebook au comentat mesajul de la imaginea publicată: "Dor de nevasta.....poate!"


Au fost împreună 15 ani

Diana şi Răzvan au împreună doi copii, pe Ianca (10 ani) şi Tudor (6 ani). Prezentatorul TV şi fosta soţie s-au cunoscut pe băncile facultăţii, în Timişoara. După ce a fost filmat ieşind din casa Lidiei Buble, moderatorul TV a trimis, a doua zi, pe 25 iunie, un comunicat de presă prin care anunţa că s-a despărţit de soţia lui, Diana Simion, şi că au rămas buni prieteni.

Oana Pascaru
 

Citeste despre: lidia buble si razvan simion, razvan simion in vacanta lu lidia


Share On Facebook