iulia albu

Replica de 1000 de puncte pe care Raluca Bădulescu i-a dat-o "doamnei Mihai Albu" a creat o isterie în rândul vedetelor, dar nu numai.

 Mii de oameni au comendat sau au dat share materialului publicat în CANCAN.ro, practic povestea situatiei plus videoul cu cele doua (vezi AICI articolul).

Deea, Mihaela Moise si Vali Punga, mesaje de sustinere pentru Raluca Badulescu
Deea, Mihaela Moise si Vali Punga, mesaje de sustinere pentru Raluca Badulescu

Potrivit majoritatii celor care au comentat sau shareuit, Raluca Bădulescu a fost cea care în sfârşit a pus-o la punct pe fosta soţie a creatorului de modă, după ce aceasta i-a criticat stilul vestimentar. Însa, disputa dintre cele două a fost urmata de reacţiile câtorva persoane publice, care o susţin în continuare pe Raluca. Printre acestea se numără prezentatoarea tv Mihaela Moise, Deea Maxer, care a postat pe contul de socializare articolul publicat de CANCAN.ro, ca semn de susţinere pentru Bădulescu. Nici fostul soţ al vedetei, Valii Pungă nu a ramas indiferent. Referitor la Deea Maxer, nu are cum sa-i fie indiferenta Albu, deoarece aceasta a atacat-o deseori pe teme stilistice.

 

Mesajele de sustinere pentru Raluca Badulescu au luat cu asalt mediul virtual
Mesajele de sustinere pentru Raluca Badulescu au luat cu asalt mediul virtual

Fosta prezentatoare tv Mihaela Moise a shareuit pe contul de socializare articolul publicat de CANCAN.ro, în care fosta soţie a lui Mihai Albu a fost făcută praf de Raluca Bădulescu. "Te ador, te ador, te ador Vali Punga (Badu mea)", scris Mihaela Moise pe contul de socializare. Fostul soţ al Ralucăi Badulescu a avut o reacţie….pozitiva, dupa ce fosta lui a fost criticată dur de Iulia Albu. " Te ador. Badu sunt, sora ta pe viata", a fost mesajul de susţinere al lui Vali Pungă.

Într-una din zilele trecute, Iulia Albu a comentat-o pe Raluca Badulescu spunand ca arata mai bine cand “era gra-să”, ca avea un oarecare stil mai potrivit inainte sa slabeasca, a facut practic mai multe remarci si consideratii negative, pe un ton superior, atotstiutor. Ba chiar, de pe canapeaua aceluiaşi show televizat, i-a oferit Ralucăi Bădulescu un trofeu care să marcheze acest lucru, respectiv ca este prost imbracata.

Raluca a replicat ca stilul pe care il abordeaza este acelasi, comparandu-se cu Anna Wintour, legenda revistei Vogue, care şi-a păstrat acelasi stil, odată cu trecerea anilor. Iar cum nu se putea să nu o muştruluiască măcar puţin pe Iulia Albu, Băduleasca a făcut următoarea completare: “Atâta timp cât tu îţi cumperi materiale din Sam Expo şi le însăilezi pe genunchi, de mână, şi îţi pui un ananas în cap, acel ananas poate să aibă valoare doar dacă este de la Philip Treacy, my dear.”

Reacţia pe Facebook a fost fabuloasă

Mulţi dintre prietenii virtuali ai vedetelor care au susţinut-o pe Raluca Bădulescu, în urma scandalului cu Iulia, au avut o reacţie fabuloasă şi au reacţionat imediat. "Iulia Albu e o femeie care sufera de ea,nebuna si mai e si urata cu spume,daca as fi barbat si as dormi noaptea cu ea in pat dimineata as face infarct", "In sfarsit cineva care reuseste sa puna in cuvinte ceea ce multi au gandit",Are dreptate, si-a gasit cu cine sa se punaBaduleasca s- a nascut bogata si asa va fi toata viataSe imbraca numai de firma, o spulbera pe Iulia Albu", Bravo Raluca, trebuia cineva s-o puna la punct pe toapa asta parvenita, o neica nimeni! au fost comentariile fanilor de pe contul de socializare.

Livia Lixandru
 

Citeste despre: raluca badulescu, raluca badulescu reactie vedete


Share On Facebook