Niculina

ICCJ a menţinut, marţi, pedepsele dispuse în dosarul de spălare de bani al lui Genică Boerică, astfel că acesta are de executat zece ani şi trei luni de închisoare, decizia instanţei supreme fiind definitivă.

Boerică a fost trimis în judecată, alături de alte 11 persoane, pentru obţinerea nelegală de restituire de TVA în valoare de peste 13,5 milioane de lei.

Vasile Stanescu, sotul Niculinei Stoican, a primit si el pedeapsa de sase ani de inchisoare si s-a prezentat la politie pentru a se preda.

Niculina Stoican este ditrusa de aceasta decizie cutremuratoare si a declarat pentru Catalin Maruta: "Da, este greu, este o operioada grea a vietii mele. Nu, nu l-a arestat, sotul meu aseara s-a predat singur. S-a dus la arest, l-am dus eu, am fost eu cu el pentru ca asa se cade si asa se cuvine, Are o hotarare judecatoreasca definitiva si ea a fost pusa in aplicare. Noi am fost acolo unde trebuie sa ne ducem si el a plecat acolo unde a hotarat instanta de la Curtea Suprema.

Nu, eu nu am fost implicata niciodata, asa ca s-a vehicultat atunci, este o poveste de acum 10 ani, nu mai are importanta. Pentru mine acum este sfarsit. S-a sfarsit in sfarsit si poate parea paradoxal, dar sunt linistita pentru ca am ajuns la capatul unei povesti care nu ne apartine, dar asa a fost sa fie.

____

Lovitura grea pentru Niculina Stoican! Sotul cantaretei a fost arestat: a primit sase ani de inchisoare

Niculina Stoican e in stare de soc! Fiul ei a umilit o pustoaica beata in club, si-a dat pantalonii jos, apoi i-a facut ASTA!

____

Intrebata ce i-a spus sotul sau inainte sa plece, Niculina a declarat: Nu este usor, dar ce sa imi spuna? Nu mi-a spus nimic. El este sotul meu si atunci cand ne este greu, nu poate sa fie sotul meu doar cand fac parada. Noi suntem o familie, avem 25 de an de casnicie, Asta e viata, ne-a supus la niste incercari si trebuie sa le facem fata. Suntem bine, baiatul nostru este la scoala, este linistit, stim ce ne asteapta de aici inainte, asta este, asa s-a hotarat, este o chestiune pe care nu o poti comenta pentru ca exista o lege pentru toata lumea si in momentul asta nu avem ce sa comentam

Niculina

Speram la o alta sentinta din partea instantei el pentru ca a pledat pentru achitare pana in ultimul moment. Asa credem, ca este nevinovat, dar daca instanta a hotarat altfel nu avem decat sa ne supunem si facem ce trebuie sa facem.

Nu stiu daca va mai urma ceva, nu pot sa spun in momentul asta si nici nu ma pot concentra si nici nu cred ca este momentul sa vorbesc despre lucrurile astea pentru ca nu imi sunt acum in minte si nici in suflet. Acum este situatia care este si trebuie sa dac fata unui copil care este la scoala si de care trebuie sa am grija in continuare pentru ca el trebuie sa-si vada de viata si de viitorul lui, de mine, de el."

A.P

Citeste despre: niculina stoica, arest niculina stoican, arest sot niculina stoican


Share On Facebook