Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a avut prima reactie legata de sarcina fostei lui sotii, Valentina Pelinel. Parerea afaceristului a fost una seaca si extrem de clara.

Luni,  Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata si ca este mai fericita ca niciodata. Vedeta va avea un baietel cu Cristi Borcea , dupa ce a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Boureanu, mai bine de noua ani.

Cristian Boureanu

 

Fostul sot al Valentinei, Cristian Boureanu a avut prima reactie legata de sarcina acesteia. "Fiecare este liber sa isi caute fericirea acolo unde crede ca poate sa si-o gaseasca", a fost parerea lui Cristian Boureanu despre fosta sotie.

Cristian Boureanu

Anuntul a fost facut pe Facebook

Dupa ce au existat zvonuri despre o posibila sarcina, Valentina Pelinel a spus, pana la urma, adevarul despre sarcina ei. Se presupune ca barbatul cu care a ramas gravida este Cristi Borcea, care ar deveni pentru a saptea oara tatic. Acesta are trei copii cu Mihaela fosta lui sotie, doi cu actuala sotie, Alina, si unul cu o fosta amanta. "Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea. Va multumesc pentru urari si gandurile bune si va invit sa urmariti declaratia in exclusivitate pe care o voi acorda in aceasta seara la emisiunea lui Cristi Brancu, urmand ca la intoarcerea mea in tara sa povestesc mai multe despre acest eveniment minunat din viata mea.", a scris Pelinel pe Facebook.

Livia Lixandru

Citeste despre: cristian bourteanu, cristian boureanu declaratie sarcina pelinel


Share On Facebook