Narcisa

Dupa ce a aflat ca Nicolae Guta este tatal copilului pe care il are Beyonce de Romania, Narcisei i s-a facut rau. La ceva timp, insa, a luat o decizie care a socat pe toata lumea.

Narcisa a ramas fara cuvinte cand a aflat ca testul de paternitate indica faptul ca Nicolae Guta este tatal copilului pe care il are Beyonce de Romania. Femeii i s-a facut rau, a cerut un pahar de apa, apoi a spus ca ii este greu sa ia o decizie pe moment.

Narcisa

“Nu te cred! Inseamna ca e greseala de acolo de unde se dau rezultatele! Femeile puternice care au suferit de-a lungul vietii ma pot intelege. Eu sunt familista convinsa! Copilul iesit din parinti in care unul se duce cu altcineva este un copil traumatizat, nu mai e fericit!”, au fost primele cuvinte ale iubitei lui Guta, intr-o emisiune tv.

Guta

Narcisa a crezut pana in ultimul moment ca acel copil nu este al iubitului ei. I s-a facut rau cand a aflat ce spune testul.

Narcisa

“Daca acel copil s-a adeverit ca e al lui... mai departe o sa vorbim! Nu pot sa spun acum mai multe! Nu am crezut ca acel copil e al lui! M-a luat asa cu calduri un pic! Nu am conceput alt copil dupa Alberto! E problema lui! Nu vreau sa mai discut despre copil!”, a mai spus Narcisa.

Guta

CITESTE SI:

Narcisa o sa INNEBUNEASCA atunci cand o sa auda ASTA! Nicolae Guta i-a declarat iubirea sincera celei care i-a daruit o fetita!

Cheltuieli faraonice pentru Alberto! Exclusiv, la Maruta, vedeti cum a aratat botezul fiului preferat al lui Guta!

“Il cresc eu!”

Narcisa a luat prin surprindere pe toata lumea cand a declarat ca vrea sa creasca fetita lui Guta, spunand ca mama acesteia nu are posibilitati materiale, daca o paraseste manelistul.

Guta

“Da, il cresc eu! Nu, am facut asa o gluma! Nu trebuie sa se mearga atat de daparte! Daca ar fi sa iau o decizie sa nu mai stau cu Guta, eu tot il mai iubesc!”, a mai spus Narcisa.

R.O.
 

Citeste despre: narcisa si guta, reactie narcisa, amanta guta, copil guta


Share On Facebook