Cum recunosti o femeie buna la pat

Performantele sexuale sunt un criteriu important atunci cand iti alegi partenera. Nu ai vrea sa-ti pierzi timpul cu o persoana frigida, a carui problema nu o poti rezolva. Din fericire, potrivit revistei virtuale Ask Men, exista cateva indicii care-ti pot spune daca ai in fata o adevarata "fiara" sau doar o timida incepatoare.

Primul sarut Sarutul este poate una dintre putinele cazuri in care poti sa te bazezi pe prima impresie. Acest act extrem de intim si incarcat de semnificatii este preludiul clipelor de pasiune ce vor urma. Daca ea se descurca si-ti lasa o impresie buna, exista mari sanse sa te faca sa te simti la fel de bine si in asternuturi. Dupa acelasi etalon vor fi apreciate in avans si performantele tale.

Secretul din priviriOchii sunt unul dintre cei mai importanti detectori de minciuni cand vine vorba de limbajul trupului. In primul rand trebuie sa observi directia in care ea isi indreapta privirea. Daca nu are curajul sa se uite direct in ochii tai, fie ai de a face cu o timida, fie iti ascunde ceva. De asemenea, si aspectul pupilelor iti poate dezvalui multe. De exemplu, daca acestea sunt dilatate inseamna ca o exciti si de abia asteapta sa ajungeti in pat.

Cum se imbraca Chiar si hainele iti pot dezvalui ceva din ceea ce gandeste despre tine. Daca se prezinta la intalnire imbracata in pantaloni, in "traducere" vrea sa-ti spuna ca, pentru moment, zona ei intima nu este accesibila. Impaca-te cu ideea ca mai ai ceva de asteptat.

Cum se misca Cand esti in cautarea unei partenere focoase nu te lasa inselat de silueta. Calitati precum flexibilitatea, care pot face fericit un barbat in pat, nu au legatura cu cat de grasa sau de slaba este. Relevant este daca merge la sala, daca practica sau a practicat un sport de performanta. Acesta ar putea fi indiciul ca ea detine niste abilitati precum elasticitatea si coordonarea, calitati care s-ar putea dovedi pretioase in pat.

Limbajul trupuluiDecodarea mesajelor emise pe cale nonverbala este foarte importanta cand vine vorba de sexualitate. Chiar si cel mai mic gest al ei poate insemna ceva. Daca te atinge, aparent intamplator, pe sub masa sau gaseste un pretext oarecare pentru a pune mana pe bratul tau, este un semn bun: ideea unui potential contact fizic nu o sperie, dimpotriva, o excita. Daca sta picior peste picior, aceasta pozitie defensiva reprezinta temerile pe care ea le poate avea in ceea ce priveste relatia. Inconstient, ea incearca sa-si protejeze zona intima.Share On Facebook