Hadean

Florin Dumitrescu a anuntat in urma cu cateva zile, ca dupa multe luni de munca a lansat trei sendvisuri "cu ingrediente si combinatii" pe gustul lui, "cu piureuri de legume si dulceturi facute dupa retete proprii, dar si ingrediente de casa.

Desi nu se astepta, sendvisurile lui Florin Dumitrescu, nu au fost chiar bine primite de consumatori, iar dupa cateva investigatii, a reiesit faptul ca efortul a fost putin inutil.

Asa arata unul dintre sendvisurile lansate pe piata
Asa arata unul dintre sendvisurile lansate pe piata

 

Hadean

Prima reactie usturatoare a venit din partea lui Chef Adrian Hadean, care a marturisit ca nu obisnuieste sa manance din benzinarii. Mau mult, acesta prefera sa isi gateasca in fiecare dimineata, inainte sa plece de acasa, iar in cazul in care il apuca foame pe drum, in niciun caz nu va manca din benzinarii.

Citeste si

INCREDIBIL! Ce se afla de fapt in sandvisurile lui Chef Florin Dumitrescu!

Chef Florin Dumitrescu, facut praf de fostul lui patron! "A fost gratargiu, un bucatar alarmist"

S-a lansat inafaceri

De cateva zile, Chef Florin Dumitrescu a scos pe piata patru sortimente de senvisuri si spera sa dea lovitura. Preparatele sale nu s-au bucurat insa de prea mare succes, clientii considerand ca retetele sunt "de pe Marte" si ca senvisurile au mai multa paine decat carne sau branza. Nu in ultimul rand, si pretul este unul destul de piperat.

L.L

Citeste despre: florin dumitrescu, florin dumitrescu, sendvisuri, florin, dumitrescu, adrian, hadean


Share On Facebook