adrian iovan

CANCAN.RO prezinta, in premiera si in exclusivitate, detalii uluitoare din cadrul anchetei referitoare la accidentul aviatic de luni seara in urma caruia pilotul Adrian Iovan si medicul rezident Aurelia Ion si-au pierdut viata.

Avionul de dimensiuni mici, de tip Britten-Norman Islander, transporta cadre medicale si decolase din Bucuresti cu directia Oradea. Din pacate, aeronava nu a mai ajuns la destinatie, prabusindu-se in Muntii Apuseni, in zona localitatii Fantanele din judetul Cluj.

Accidentul aviatic a avut loc luni seara, in Muntii Apuseni
Accidentul aviatic a avut loc luni seara, in Muntii Apuseni

In urma teribilului accident, pilotul Adrian Iovan si una dintre cadrele medicale - rezidenta Aurelia Ion - au murit, celelalti cinci pasageri fiind in stare grava la spital.

Adrian Iovan si-a pierdut viata in urma accidentului
Adrian Iovan si-a pierdut viata in urma accidentului

Curios este insa urmatorul fapt. Echipele ISU si-au facut aparitia foarte tarziu, ducand la esecul categoric al operatiunii de salvare. Iar CANCAN.RO a gasit vinovatul!

Asa arata zona de impact in cazul accidentului din Muntii Apuseni
Asa arata zona de impact in cazul accidentului din Muntii Apuseni

Surse apropiate anchetei cerute de premierul Victor Ponta in cazul accidentului teribil ne-au prezentat doua amanunte de-a dreptul socante in legatura cu desfasurarea operatiunii de salvare:

1. La 10 minute de la prabusire, STS-ul a comunicat Ministerului de Interne zona in care s-a prabusit avionul, delimitand-o cu o precizie de-a dreptul uluitoare, intr-un arc de cerc de doar 10 kilometri, facilitand astfel operatiunea de salvare ce urma sa inceapa.

2. Fractura informationala s-a produs in interiorul Ministerului de Interne, intrucat comunicarea datelor de la SIS s-a facut cu mare intarziere, iar ISU local a plecat in cautarea avionului prabusit dupa 2 ore si 50 de minute, ducand astfel la esecul operatiunii de salvare.

Ponta a ordonat demararea anchetei

Victor Ponta a ordonat demararea unei anchete pentru a afla cine se face vinovat atat de accidentul aviatic din Muntii Apuseni, cat si de esecul operatiunii de salvare de dupa.
_______________________________________________________

CITITI SI:

Adrian Iovan a murit! Pilotul se afla la bordul avionului care s-a prabusit luni in munti

Ultimul interviu al lui Adrian Iovan a fost pentru CANCAN.ro! Vezi ce regrete a luat cu el in mormant eroul!

MOARTEA bate filmul! Accidentul lui Adrian Iovan, "inspirat" dintr-un episod din "Anatomia lui Grey". Cele 5 coincidente MACABRE
_______________________________________________________

Guvernul a anuntat ca premierul Romaniei l-a desemnat, in aceasta dimineata, sef al anchetei pe vicepremierul Gabriel Oprea, care urmeaza sa ii prezinte o informare, pana la sedinta de miercuri a Guvernului, despre modul in care a actionat fiecare institutie in parte in cazul operatiunilor de luni, dupa producerea accidentului aviatic din judetul Cluj.

J.D

Citeste despre: adrian iovan, adrian iovan murit, adrian iovan accident, victor ponta, adrian iovan ancheta, ponta ancheta


Share On Facebook