Cheloo

A fost acuzat ca a batut fara mila un DJ, dar astazi plangerea impotriva lui a fost retrasa. Se pare ca motivul pentru care DJ-ul Dan Apetria a renuntat sa il mai invinovateasca pe Cheloo este ca ar fi incasat bani de la acesta. Totul, pentru libertate!

In urma cu aproape patru ani, Cheloo, pe numele lui real Catalin Stefan Ion, si fostul sau coleg de la 20CM Records, MarkOne 1 au fost implicati intr-un scandal de proportii cu un DJ, pe care se pare ca nu l-ar fi tratat cu prea mult respect. Dupa o lunga perioada in care a tinut secret acest episod, Dan Apetria, “victima”, a decis sa depuna o plangere in fata magistratilor, in care cerea ca instanta sa ii faca dreptate.

Cheloo si MarkOne 1 au fost acuzati ca au batut un DJ
Cheloo si MarkOne 1 au fost acuzati ca au batut un DJ

Dupa doua termene, toti cei implicati in acest proces au avut parte de o surpriza de proportii. DJ-ul care sustinea ca a fost batut fara mila si-a retras plangerea impotriva lui Cheloo, insa, continua sa il acuze pe MarkOne 1.

CITESTE SI

Cheloo risca 5 ani de inchisoare cu executare! Este acuzat ca a rupt cu bataia un DJ intr-un club

Razboi in rap-ul romanesc! Sisu il face praf pe Cheloo. Vezi cum il insulta in vazul tuturor

Dan Apetria si-a retras astazi plangerea impotriva lui Cheloo
Dan Apetria si-a retras astazi plangerea impotriva lui Cheloo

Martea aceasta, rapperul s-a prezentat in fata judecatorilor si a explicat cum stau lucrurile din punctul lui de vedere. Acesta ar fi sustinut ca motivul pentru care a fost a fost “iertat” rapper-ul de la Parazitii nu este legat de nevinovatia lui, ci de faptul ca ar fi platit “victima”, convingand-o astfel sa isi retraga plangere.

Totodata, MarkOne 1 a explicat ca el nu are bani sa-si poata plati “linistea”, asa ca nu are de ales decat sa continue procesul.

 

Cheloo a scapat astazi de probleme, dupa ce DJ care il acuza ca l-a batut si-a retras plangerea
Cheloo a scapat astazi de probleme, dupa ce DJ care il acuza ca l-a batut si-a retras plangerea

Risca 5 ani de inchisoare

Daca se dovedeste ca este vinovat, infractiunea comisa de MarkOne 1 ii poate aduce o serioasa amenda sau, chiar cinci ani de inchisoare, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care le-a avut victima. Tinand cont de cele intamplate astazi in fata instantei, Cheloo poate rasufla usurat, caci acum nu mai risca sa ajunga in spatele gratiilor.

A.D.

 


 

Citeste despre: cheloo, cheloo acuzatie bataie, cheloo markone 1, cheloo dj dan apetria, cheloo puscarie


Share On Facebook