mbela

Toti prietenii o cauta, insa ea nu este de gasit! O celebra prezentatoare TV a disparut fara urma de mai bine de jumatate de an si nimeni nu stie ce s-a intamplat cu ea. Si-a inchis telefonul, iar prietenii o cauta cu disperare, fara soarta de izbanda.

 

Mbela Nzuzi a devenit celebra in Romania in anii 2000 dupa ce a "prins" postul de coprezentatoare al emisiunii "6!vine presa". Mulatra s-a facut repede indragita de public, iar cariera ei a fost mereu intr-o plina ascensiune. Pana anul acesta, Mbela avea o emisiune ce se difuza pe un post TV mai putin cunoscut, iar mai apoi a disparut definitiv din televiziune. A lucrat pentru cateva luni la restaurantul tatalui lui Serban Huidu insa, de mai bine de jumatate de an este data disparuta, iar prietenii sunt disperati ca nu mai stiu abolut nimic de ea. 

mbela
"Nu mai stiu nimic de Mbela inca din primavara, iarna chiar, atunci cand lucra la restaurantul lui Huidu. Organiza evenimente, dar n-a stat prea mult pe acolo. Multi prieteni o cauta, primesc zeci de telefoane in fiecare zi. Asta era numarul ei, un abonament facut pe numele meu, insa mi l-a dat inapoi acum sase luni ca i se stricase telefonul. Efectiv este disparuta de jumatate de an", a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, Cristian Hotopeleanu, un fost coleg de-al mulatrei care i-a preluat numarul de telefon.


E posibil sa fi plecat din tara

mbela

Mbela Nzuzi a venit in Romania in 1997, impreuna cu sotul sau, si au reusit repede sa-si faca un rost aici. Cu toate astea, sufletul lor a ramas in tara de bastina, Congo, si este posbil sa fi revenit in sanul familei, dupa atata amar de vreme petrecut departe de casa. "Mai avea un alt numar care acum este inchis, iar toti apropiatii o cauta pe numarul asta care este la mine. Nimeni nu mai stie nimic de ea de mai bine de sase luni. Nici de ea, nici de sotul sau familia ei. E posibil sa fi plecat in Congo, ea de acolo este, dar mi se pare ciudat sa nu fi anuntat pe absolut nimeni", ne-a mai spus aceeasi sursa.

 

CITESTE SI

Toata lumea a dat-o disparuta, dar noi am gasit-o! Uite cum arata Nadine si ce preocupari are in weekend ziua in amiaza mare!

A dansat descult pentru femeile refugiate

Toata lumea a dat-o disparuta, dar noi am aflat unde “se ascunde”. Vezi ce face Bijou atunci cand nu canta!


Are un copil in Congo

mbela

Atunci cand a venit in Romania, mulatra a lasat in urma ei o fetita de numai trei ani, de cresterea careia s-a ocupat familia sa. Acum, fiica sa are 20 de ani si este posbil ca mulatra sa fi revenit in tara de bastina, topita de dorul copilului sau. De-a lungul timpului, cele doua s-au vazut destul de rar, insa au pastrat mereu legatura si au fost foarte apropiate.
 

Georgiana Coman

Citeste despre: mbela, mbela disparuta, mbela congo, mbela copil, mbela nzuzi, disparuta


Share On Facebook