Ruby

Ruby a postat pe reteaua de socializare o imagine in care apare intr-un dormitor. Vedeta si-a intrebat admiratorii care este camera lui Dorian si care este a ei.

 

Artista si-a surprins fanii dupa ce si-a publicat o fotografie pe pagina sa de Facebook. Un lucru a reusit sa le starneasca foarte usor interesul fanilor. Imaginea este doi in unu: in partea de sus este camera ei, iar in partea de jos se pare ca este camera lui Dorian.

Ruby

"Buna dimi! Care credeti ca e camera mea si care e a lui Dorian Popa?" - a scris Ruby la descrierea fotografiei publicate. Fanii cantaretei nu au stat prea mult pe ganduri si au avut mai multe intrebari la adresa lui Ruby cu privire la relatia dintre ea si Dorian: "Dar ce cauti tu in camera lui Dorian Popa, ma rog?", "Draga Ruby dar intrebarea noastra pentru tine e "ce cauti tu in camera lui Dorian ? Sa nu imi spui ca vrei doar sa stingi lumina."

Dorian Popa

 

Dorian Popa are iubita
Dorian Popa si Claudia Iosif formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi s-au mutat impreuna si au planuri de viitor.


Oana Pascaru
 

Citeste despre: dorina popa si ruby, ruby in patul lui dorian popa


Share On Facebook