antonia

Antonia si Alex Velea au anuntat in urma cu cateva luni ca artista este insarcinata, insa nu au vrut sa spuna sub nicio forma ce sex are bebelusul care va veni in curand pe lume.

Desi cantareata a mai scapat “porumbelul” de cateva ori, lasandu-ne sa credem ca va avea un baietel, facand aluzie la “pachetele de muschi” si alte lucruri de acest fel, iata ca acum nu mai este ea cea care “face lumina” in aceasta privinta.

antonia

Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, i-a dat de gol pe cei doi, spunand foarte clar ca artista si Velea asteapta un baietel.

Ciro sustine ca Antonia si Vincenzo ar trebui sa ajunga la o intelegere
Ciro sustine ca Antonia si Vincenzo ar trebui sa ajunga la o intelegere

“In ceea ce priveste baietelului care se va naste, nu se va numi niciodata Castellano!”, a declarat tatal lui Vincenzo Castellano pentru un post de televiziune.

Antonia

CITESTE SI:

Ce sfaturi a primit Alex Velea de la CRBL in relatia cu Antonia! “Daca isi asuma faptele...”

Dezvaluire BOMBA! Antonia, implicata intr-un dosar de rapire: "Da, este adevarat"

 

Velea, nevoit sa o dea in judecata pe Antonia

Mai bine zis, cantareata se vede nevoita sa divorteze cat mai curand, tocmai pentru ca bebelusul sa nu treaca automat pe numele lui Vincenzo Castellano, dupa cum este legea in Romania.

Antonia si Alex vor deveni parinti in curand
Antonia si Alex vor deveni parinti in curand

In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, Alex Velea va fi nevoit sa faca un test ADN prin care sa-si demonstreze paternitatea si apoi sa o actioneze in judecata pe Antonia, acestea fiind procedurile standard.

R.O.
 

Citeste despre:antonia, alex velea, copil alex velea, copil antonia si velea, antonia gravida


Share On Facebook