Alex Velea si Ana

Cea mai mare dorinta a lui Alex Velea este aceea de a deveni tatic. Ani intregi a rugat-o pe sotia sa, Ana, sa-i daruiasca un copil si, cel mai probabil pentru ca aceasta a refuzat, a parasit-o.

Are bani, celebritate, o sotie si, daca e sa ne luam dupa dovezi, o amanta, insa Alex Velea nu este fericit.

Alex Velea si sotia lui, Ana

Cantaretul isi doreste de ani de zile un copil, insa sotia sa, Ana, a refuzat mereu sa ramana insarcinata, motivand ca este mult prea tanara pentru o responsabilitate atat de mare.

Acesta este si motivul principal pentru care artistul a decis sa se indeparteze de nevasta si sa puna ochii pe alta femeie, mai exact pe Antonia, care i-a fost la indemana si care era gata sa ii ofere intregul Univers.

Alex Velea si Ana

De cum s-a lansat, artistul a inceput sa-si tatueze corpul
De cum s-a lansat, artistul a inceput sa-si tatueze corpul

Lucrurile sunt clare acum. Alex trebuie sa faca in asa fel incat sa divorteze de Ana pentru a se putea iubi fara ascunzisuri cu Antonia, insa o surpriza la fel de mare il asteapta si de data aceasta, pentru ca pare sa intampine aceeasi problema.

Antonia si Alex Velea

antonia

Antonia are deja o fetita cu Vincenzo, inca sotul ei, si a declarat in numeroase interviuri ca nu isi mai doreste un copil acum, deoarece vrea sa ajunga profesional acolo unde isi doreste.

antonia

Nu totul este insa pierdut. Antonia a mai marturisit ca peste 5-6 ani probabil se va simti pregatita sa devina mama din nou. Ramane de vazut daca Alex este dispus sa astepte atat de mult timp.

banner

C.F.B.

Citeste despre: alex velea, antonia, copil


Share On Facebook