Sorina manelista

In varsta de 21 de ani, Sorina Ceugea se lauda ca este ultima virgina din showbiz. Intre timp, focoasa bruneta pare dispusa sa-l cunoasca pe primul barbat din viata ei.

Este bruneta, inalta, cu un trup tras prin inel si canta de cativa ani muzica lautareasca. Sorina Ceugea a devenit celebra dupa ce a marturisit ca este inca virgina, desi are 21 de ani, si a si avut un iubit.

Sorina manelista
Ba, mai mult, tanara marturisea ca nu se simte pregatita sa devina femeie, din punct de vedere sexual, si ca nici nu a cunoscut barbatul care sa o faca sa renunte la ce are mai de pret: fecioria.
Sorina si Gazi au fost fotografiati in ipostaze intime
Sorina si Gazi au fost fotografiati in ipostaze intime
Ei bine, se pare ca, in ultima vreme, lucrurile s-au cam schimbat, daca ne uitam atent la pozele primite pe adresa pont@cancan.ro.

 Extrem de tandri in public!

 

Sorina Manelista
Imaginile o infatiseaza pe focoasa bruneta in bratele unui coleg, cantaretul turc Gazi Demirel. Zilele trecute, ei au fost plecati in Spania, unde fiecare a sustinut cateun concert si, in plus, au fost impreuna nasii de botez ai unui baietel.
Sorina manelista
Ba, mai mult, ei nu s-au sfiit sa se afiseze impreuna peste tot, ba chiar au dansat romantic, semn ca, mai nou, Sorina accepta gesturile de curtoazie din partea barbatilor. Cu toate acestea, nimic nu pare sa fi schimbat statutul de... "ultima virgina din showbiz" detinut de artista. "Sorina nu are un iubit, insa nu elimina aceasta varianta. Asteapta sa apara barbatul care sa o merite cu adevarat", ne-a declarat o prietena apropiata de-a cantaretei.

CITESTE SI:

Secretele virginei Denisa Manelista! Cum se mentine in forma la 24 de ani si de ce nu si-a gasit inca

Denisa Manelista culege banii cu lopata! Imagini incredibile dintr-un turneu din Statele Unite

 Imparte statutul de "ultima virgina" cu Denisa manelista

 

Denisa Manelista
Pana la aparitia in lumea manelelor a Sorinei Ceugea, presa scria ca Denisa manelista ar fi la 26 de ani ultima virgina din showbiz. Acum, cele doua isi impart acest "statut", ambele fiind decise sa nu isi piarda fecioria pana in clipa in care se vor marita.

 Claudia Balan

Citeste despre: sorina ceugea, ultima virgina din showbiz, sorina ceuge gazi demirel


Share On Facebook